29 osumaa haulle. Näytetään 1 - 29 tulosta.
The New York Public Library on digitoinut osan kuvakokoelmaansa verkkoon.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Kulttuurin valtavirtojen ulkopuolella syntyneeseen taiteeseen keskittynyt taidelehti, jonka verkkoversiossa artikkeleita, uutisia ja runsaasti linkkejä muille marginaalitaidetta esitteleville sivuille.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Kritiikin uutiset on Suomen arvostelijain liiton julkaisu, jossa ilmestyy haastatteluja, esseitä, kolumneja ja kritiikkejä. SARV on eri taiteenalojen arvostelijoiden ammatillinen yhteenliittymä. Sivuilta saa tietoa sen eri jaosten toiminnasta ja niiden jakamista apurahoista ja palkinnoista (esim. Kritiikin kannukset).
Näytä enemmän
Näytä enemmän
Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liiton sivulla on tietoa liiton toiminnasta, kuvataideoppilaitoksista sekä taiteen opetuksesta.
Näytä enemmän
Näytä enemmän
London Metropolitan Archives'n ja Guildhall Art Galleryn kuvatietokannassa on aiheittain järjestettyjä taidekuvia Lontoosta.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Kansainvälinen lasten verkkotaidenäyttely. Voit myös lähettää oman taideteoksesi esimerkiksi kanadalaisten, saksalaisten, filippiiniläisten lasten piirustusten joukkoon.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
The Kitchen sisältää kokeellista taidetta, videota, musiikkia, tanssia, performanssia, elokuvaa ja kirjallisuutta.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Googlen taide- ja kulttuurikokonaisuus sisältää digitaalisia taideteoksia ja -esineitä museoista ympäri maailman sekä valokuvia, artikkeleita taiteesta ja kulttuurista.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Ateneumin taidemuseon kokoelmasta on julkaistu korkearesoluutioisina valokuvina valikoima maalauksia ja esineitä maailmanlaajuisessa Google Art projektissa.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Täällä voi tutustua museon tekijänoikeusvapaiden taideteosten digitaaliseen kuvakokoelmaan. Kuvat ovat vapaasti käytettävissä, mutta kuvien lähde ja käyttötarkoitus tulee mainita.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Artbleen on koottu taidehistorian merkkihahmoja. Heistä annetaan henkilöhistoriatiedot, kuvausta taiteesta sekä valokuvia teoksista.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Viitekortit ovat avain Kansallisgallerian leikekokoelman mikrofilmattuihin leikekirjoihin. Korteilla on viitteet yhteensä yli 24 114 taiteilijaa koskeviin lehtileikkeisiin. Mikrofilmattuja leikkeitä voi lukea Kansallisgallerian kirjastossa Ateneumissa ja Kiasmassa. Viitteiden avulla artikkelit ovat löydettävissä myös muista kirjastoista, joissa kyseiset lehdet ovat mikrofilmattuina.
Näytä enemmän
Artsy on verkkopalvelu taiteesta kiinnostuneille. Se kokoaa yhteen taitelijat, taidemuseot, galleriat ja taidekaupan. Artsy sisältää kuvia, artikkeleja ja oppimateriaaleja. Sivustolla voi tutustua niin nykytaiteeseen kuin taidehistorian merkkiteoksiinkin.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
My Modern Met julkaisee ja kokoaa modernia taidetta, valokuvataidetta, sekä innovaatioita arkkitehtuurin, suunnittelun ja muotoilun alalta.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Etappeja tutustuttaa Kuvataideakatemiassa tehtyyn taiteelliseen tutkimukseen. Kirja koostuu tohtoriohjelman historiaa luotaavasta keskustelusta, yhteiskirjoituksesta, projektiesittelyistä ja vertaisarvioiduista artikkeleista.
Näytä enemmän
Frame tukee taiteen ammattilaisten kansainvälistä toimintaa, toimijoiden yhteistyötä Suomessa ja ulkomailla sekä toimii nykytaiteen tiedotuskeskuksena. Sivuilta löytyy tietoa Framen apurahoista, sen tarjoamasta ohjelmasta, Venetsian biennaaleista sekä nykytaiteesta alana. Taiteilijoille löytyy ohjeita, mm. kansainväliseen toimintaan. Framesta löytyy myös taidegallerioiden yhteystiedot sekä taidegalleriatilastoja.
Näytä enemmän
Opas sisältää käytännön ohjeita taitelijalle, joka on lähdössä ulkomaille. Oppaassa neuvotaan, miten luoda verkostoa, esitellä omaa työtään, löytää galleristi tai järjestää näyttely. Ohjeita on myös myyntiin, tullaukseen, rahtiin, vakuutuusasioihin sekä verotukseen.
Näytä enemmän
Metropolitan Museum of Artin vapaasti luettavia ja ladattavia taideaiheisia kirjoja.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Research Catalogue on verkkopalvelu, joka tarjoaa paikan taiteellisen tutkimuksen julkaisuun. Mukana on taidekorkeakouluja eri maista. Sivustolla voi tutustua näyttelyihin, esityksiin ja julkaisuihin.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Bibliografia sisältää viitetietoja suomalaisesta kuvataiteesta, joka koskee taide-elämää ennen vuotta 1970. Bibliografiassa on huomioitu suomalaisten kirjoittama, Suomessa julkaistu ja suomalaisten kirjoittama ulkomaista taidetta koskeva aineisto, käännöskirjallisuus sekä ulkomailla Suomen vanhemmasta kuvataiteesta julkaistu materiaali. Palvelu on linkitetty Kansallisgallerian kokoelmatietokantaan sekä sen kirjaston kokoelmatietokantaan.
Näytä enemmän
DigitaltMuseum on verkkopalvelu, joka tarjoaa pääsyn norjalaisten ja ruotsalaisten museoiden kokoelmiin. Aineistoihin voi tutustua esimerkiksi aikajanan, näyttelyiden, kokoelmanostojen ja artikkeleiden avulla.
Näytä enemmän
Forum Artis on laatinut taide- ja kulttuurialaa koskevat eettiset ohjeet, jotka liittyvät mm. vastuullisuuteen, yhdenvertaisuuteen ja vuorovaikutukseen taidealalla.
Näytä enemmän
Ruukku on taiteellisen tutkimuksen kausijulkaisu. Toimituskunnassa on tutkijoita Suomen eri taideyliopistoista.
Näytä enemmän
Kirjoituksia ja haastatteluja 21 vammaiselta ja viittomakieliseltä taiteilijalta, taiteen liepeillä työskentelevältä ammattilaiselta sekä yhdeltä tanssiryhmältä. Julkaisussa tuodaan esiin vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden luoman taiteen laaja kirjo. Miten taiteilijat työskentelevät, mistä heidän taiteellinen ajattelunsa juuri nyt kumpuaa, miten heistä tuli taiteilijoita, millaisena he taiteen ja vammaisuuden suhteen itse kokevat?
Näytä enemmän
Australian kansalliskirjaston taidekuvakokoelma.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän