17 osumaa haulle. Näytetään 1 - 17 tulosta.
Postimuseon julkaisemassa Suomen postimerkit -kokonaisuudessa voi postimerkkejä hakea monipuolisen haun avulla tai selata aikajärjestyksessä. Merkeistä on kuvat ja kuvaukset.
Sivuston kieli: 
https://www.postimuseo.fi/postimerkit/

Näytä enemmän
Tamperella sijaitsevan Postimuseon kokoelmista löytyy tietoa museon näyttelyistä ja kokoelmista.
Sivuston kieli: 
https://www.postimuseo.fi/fi/

Näytä enemmän
Kuunneltavissa ja luettavissa 24 unohtumatonta kirjettä Postimuseon näyttelystä. Lukijoina Seela Sella ja Esko Roine.
Sivuston kieli: 
https://www.postimuseo.fi/fi/unohtumattomia-kirjeita-verkossa

Näytä enemmän
Tom of Finlandin kirjeenvaihtoa Postimuseon verkkonäyttelyssä. Kirjeitä voi myös kuunnella. Lukijoina ovat Ville Virtanen ja Mikael Davies.
Sivuston kieli: 
https://www.postimuseo.fi/fi/kirjeiden-tom-of-finland

Näytä enemmän
Poimintoja Signe Hammarsten Janssonin (1882-1970) postimerkkitaiteesta Postimuseon näyttelyssä. Ham suunnitteli lähes kaksisataa erilaista postimerkkiä sekä lukuisia vaihtoehtoisia suunnitelmia.
Sivuston kieli: 
https://www.postimuseo.fi/nayttely/ham/

Näytä enemmän
Postin ja viestinnän historiaan voi tutustua Finnassa, josta löytyy Postimuseon kokoelmissa olevia esineitä, karttoja ja valokuvia. Mukana on mm. postinkäsittelyn työvälineitä, postinkantajien varusteita, opastekilpiä, ajoneuvojen valokuvia ja postinkuljetuslinjoja kuvaavia karttoja.
Sivuston kieli: 
https://www.finna.fi/Search/Results?filter%5B%5D=%7Ebuilding%3A%220%2FPostimuseo%2F%22&type=AllField...

Näytä enemmän
Verkkonäyttely esittelee suomalaisen postikortin historiaa ja käyttötapoja eri teemojen kautta. Esillä on tervehdyksiä, mainontaa, uutisointia, propagandaa, kenttäpostia, postikorttitaidetta jne. Aikajana kuvaa postikortin vaiheita ja viestinnän muutoksia 1800-luvulta tähän päivään.
Sivuston kieli: 
https://www.postimuseo.fi/nayttely/postikortti-10-kiehtovaa-tarinaa/

Näytä enemmän
Verkkonäyttely esittelee postiviranomaisten ja postilaitoksen työntekijöiden vaatetusta 1600-luvulta nykypäivään.
Sivuston kieli: 
https://www.postimuseo.fi/nayttely/postin-puvut-kautta-aikojen/

Näytä enemmän
Postimuseon verkkonäyttelyssä on muotokuvat ja henkilöesittely postin pääjohtajista vuodesta 1811 alkaen. Johtaijen kuvauksen rinnalle on koottu tietolaatikot postihistoriasta ja Suomen historian tapahtumista kunkin pääjohtajan aikakaudella.
Sivuston kieli: 
https://www.postimuseo.fi/postin-paajohtajat/

Näytä enemmän
Postimuseon verkkonäyttely kertoo tärkeistä postinkuljetusreiteistä 1600-luvulta alkaen. Esittelyssä ovat Suuri rantatie, Pohjanmaan rantatie ja Kuopion-Vaasan tie.
Sivuston kieli: 
https://www.postimuseo.fi/verkkonayttelyt/postitiet/index.html

Näytä enemmän
Postimuseon postimerkkiselaimessa voi hakea postimerkkejä esimerkiksi aiheen tai postimerkkitaiteilijan perusteella. Tarkennetussa haussa on mahdollista hakea ilmestymisvuoden perusteella ja Norma- tai LaPe-postimerkkiluettelonumerolla.
Sivuston kieli: 
https://www.postimerkkiselain.fi/

Näytä enemmän
Postimerkin historiaa -minisarja julkaistaan Postimuseon blogissa. Se käsittelee postimerkin historiaa 1800-luvulta nykypäivään. Sarja on kolmiosainen. Ensimmäisessä osassa käsitellään postimerkin syntymävuosia Suomessa ja sortokauden merkkejä.
Sivuston kieli: 
https://www.postimuseo.fi/postimerkin-historiaa-osa1/

Näytä enemmän
Postimerkin historiaa osa 2 käsittelee itsenäisen Suomen ensimmäisiä omia merkkejä, mm. ensimmäisiä leijonamerkkejä sekä värikkäitä postimerkkejä.
Sivuston kieli: 
https://www.postimuseo.fi/postimerkin-historiaa-osa-2/

Näytä enemmän
Postimuseon ja Tampereen historiallisten museoiden Finna-sivuston aiheita ovat viestintä, posti, pelit ja digitaalinen elämä. Sivuilla on myös teemaan liittyviä oppimisen aineistopaketteja.
Sivuston kieli: 
https://postimuseo.finna.fi/

Näytä enemmän
Postimerkin historiaa -sarjan kolmas osa käsittelee suomalaisen kulttuurin ja Suomen historian esittämistä postimerkeissä.
Sivuston kieli: 
https://www.postimuseo.fi/postimerkin-historiaa-osa3/

Näytä enemmän
Postimuseon sivuilla on julkaistu postihallinnon suomen- ja ruotsinkieliset kiertokirjeet vuosilta 1812-1989. Mukana ovat muun muassa salaiset kiertokirjeet sotien ajalta. Postihallinto ohjeisti kiertokirjeillä postien toiminnan koko maassa.
Sivuston kieli: 
https://www.postimuseo.fi/kiertokirjeet-ja-kirjelmat/

Näytä enemmän