Sisältää tietoa maa- ja merilinnoituksen historiasta ja nykypäivästä sekä linnoituslaitteista. Sisältää myös karttoja ja retkiohjeita linnoituksille.
Webbplatsens språk: 
http://www.novision.fi/viapori

Visa mera
Vuosina 1914-22 sotaoloissa kuolleiden henkilötietoja voi hakea mm. nimen, kuolintavan ja ideologian mukaan. Tietokanta on osa Valtioneuvoston sotasurmaprojektia.
Webbplatsens språk: 
https://sotasurmat.narc.fi/fi/

Visa mera
Väitöskirjassa tarkastellaan Helsinkiä ja helsinkiläisten elämää ensimmäisen maailmansodan aikana. Tutkimuksessa on selvitetty, miten kriisiaika vaikutti kaupunkilaisten elämään, miten he kokivat ongelmatilanteet ja minkälaisia ratkaisuja he hakivat ongelmiin.
Webbplatsens språk: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-10-9194-0

Visa mera
Sotasurmasampo on Suomeen liittyviin sotatapahtumiin vuosina 1914-1922 keskittynyt sivusto. Sieltä löytyvät tiedot yli 40 000 surmansa saaneesta henkilöstä. Taistelupaikkakortistossa on tiedot sisällissodan taisteluista.
Webbplatsens språk: 
https://sotasurmat.narc.fi/

Visa mera
Yle oppimisen kokonaisuus Suomen historiasta sisältää oppimateriaalia aiheesta arkeologiasta lähihistoriaan.
Webbplatsens språk: 
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/12/15/historia-suomi

Visa mera
Digimuseon avoin verkkonäyttely kertoo ensimmäisen maailmansodan dramaattisista tapahtumista Suomenlahdella ja merenpohjaan päätyneistä sota- ja kauppa-aluksista. Näyttely pohjautuu John Nurmisen säätiön julkaisemaan samannimiseen teokseen.
Webbplatsens språk: 
https://digimuseo.fi/nayttelyt/sodan-sumua/

Visa mera