9 osumaa haulle. Näytetään 1 - 9 tulosta.
Julkaisussa on tietoa Suomen lajien uhanalaisuudesta. Kirjassa esitetään 13 toimenpide-ehdotusta uhanalaisten lajien suojelun, hoidon, tutkimuksen ja seurannan järjestämiseksi ja rahoittamiseksi.
Sivuston kieli: 
http://hdl.handle.net/10138/299501

Näytä enemmän
Luomus tutkii sammakkoeläinten ja matelijoiden levinneisyyttä ja siinä tapahtuneita muutoksia Suomessa keräämällä havaintoja koko maasta. Sivustossa on kuvaukset sammakkoeläimistä ja matelijoista sekä tietoa esiintymistä.
Sivuston kieli: 
https://laji.fi/theme/herpetology

Näytä enemmän
Metsähallituksen sivulla esitellään kulttuuriperinnön, perinneympäristöjen ja luonnonsuojelua, ympäristönhoitoa, kestävän luontomatkailun periaatteita ja esimerkkejä luonnonsuojelualueilla, erämaa-alueilla ja suojeluohjelmakohteilla.
Sivuston kieli: 
https://www.metsa.fi/luonto-ja-kulttuuriperinto/

Näytä enemmän
Palvelussa esitellään Suomen lajiston uhanalaisuusarvioinnin 2019 tuloksia. Tarkastelluista 22 418 lajista 11,9 % arvioitiin uhanalaisiksi. Palvelu täydentää kirjaa: siellä voi tehdä hakuja, tietoja voi lajitella ja aineistoja ladata omaa käyttöä varten.
Sivuston kieli: 
https://punainenkirja.laji.fi/

Näytä enemmän
VieKas LIFE on Suomen luonnonsuojeluliiton koordinoima hanke, jolla pyritään vahvistamaan luonnon monimuotoisuutta. Sivustolla on tietoa haitallisista vieraslajeista, niiden torjunnasta ja havaintojen ilmoittamisesta. Sinne on koottu tietoa myös toiminnasta, kuten infotilaisuuksista ja torjuntatalkoista.
Sivuston kieli: 
https://viekas.laji.fi/

Näytä enemmän
Metsähallituksella on merkittävä rooli lajien suojelussa. Erityisesti saimaannorppa, naali, maakotka, tunturihaukka ja muuttohaukka ovat Metsähallituksen erityisvastuulajeja, joista löytyy tarkempaa tietoa lajisivuilta.
Sivuston kieli: 
https://www.metsa.fi/luonto-ja-kulttuuriperinto/lajien-suojelu/

Näytä enemmän
Ympäristöministeriön esittelee toimiaan luonnon monimuotoisuuden köyhtymisen pysäyttämiseksi Suomessa, lajien ja luontotyyppien sekä jokien, järvien, pohjavesien ja Itämeren suojelemiseksi.
Sivuston kieli: 
https://ym.fi/luonto-ja-vedet

Näytä enemmän
Luontoliven sääksikamera seuraa sääksien elämää. Samalla WWF vinkkaa, miten suojella sääkseä ja sen pesintäpaikkoja.
Sivuston kieli: 
https://wwf.fi/luontolive/saaksi/

Näytä enemmän