Vartiovuori on mediataiteilija Pasi Rauhalan luoma virtuaalinen huvipuisto. Teos on saanut inspiraatiota Vartiovuoren värikkäästä historiasta sekä 1800-luvun alussa mäellä sijainneesta Surutoin-huvipuistosta, josta uuden tekniikan avulla on luotu tämän päivän virtuaalinen versio.
Sivuston kieli: 
https://vartiovuori.fi/

Näytä vähemmän
Lastensuojelun tilastoraportissa seurataan lastensuojeluilmoitusten määrää ja sen kehitystä vuonna 2023. Siinä analysoidaan myös lastensuojelun asiakkaiden määrää ja heidän huoltoaan.
Sivuston kieli: 
https://thl.fi/tilastot-ja-data/tilastot-aiheittain/lapset-nuoret-ja-perheet/lastensuojelu/lastensuo...

Näytä vähemmän
E-kirjastosta voi lainata e-kirjoja, äänikirjoja ja digilehtiä. Palvelua voivat käyttää ne, joiden asuinkunta on liittynyt e-kirjastoon. Sivustolla on tietoa e-kirjastosovelluksista, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin e-kirjaston toiminnasta, käyttöohjeet sekä asiakaswiki kirjastojen työntekijöille. Lainausoikeuden saa rekisteröitymällä palveluun.
Sivuston kieli: 
https://www.kansalliskirjasto.fi/fi/etusivu/e-kirjasto

Näytä vähemmän
Nettiturviksesta saavat keskusteluapua 12-29-vuotiaat nuoret ja heidän läheisensä. Aiheina voivat olla mitkä tahansa asiat, jotka mietityttävät, esim. mielenterveys, perhe- ja ihmissuhteet, jaksaminen tai itsenäistyminen. Palvelu toimii verkossa valtakunnallisesti.
Sivuston kieli: 
https://www.punainenristi.fi/hae-apua-ja-tukea/nuortenturvatalot/tukea-ja-toimintaa-verkossa/

Näytä vähemmän
Omahoito-ohjelma pyrkii auttamaan selviytymään surusta ja käsittelemään menetyksen ja surun tunnetta eri keinoin.
Sivuston kieli: 
https://www.mielenterveystalo.fi/fi/omahoito/ikaihmisten-mielen-hyvinvoinnin-omahoito-ohjelma/miten-...

Näytä vähemmän
Verohallinnon kokonaisuus opastaa perintöasioissa. Siinä kuvataan, miten luodaan perukirja, miten sovitaan perinnönjaosta ja miten kuolinpesä lakkautetaan. Perintöveron arvioinnin avuksi on laskuri. Ohjeet annetaan myös asiakirjojen toimittamiseen verohallintoon.
Sivuston kieli: 
https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/omaisuus/perinto/

Näytä vähemmän

Sivut

Subscribe to RSS - ruotsi