19 träffar. Visar 1 - 19 träffar.
Hämeenlinnan Taidemuseon pysyvät kokoelmat. Henna ja Pertti Niemistön nykytaiteen kokoelma. Vaihtuvat näyttelyt. Tietoa museon historiasta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Kuvanveistäjä Emil Cedercreutzin elämäntyötä esittelevä museo sijaitsee Harjavallassa. Sivuilla kerrotaan museon toiminnasta, kokoelmista ja näyttelyistä.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Sivuilla esitellään Porin taidemuseon kokoelmia, näyttelyitä ja museorakennuksen historiaa. Lisäksi löytyy tietoja taidemuseon julkaisuista ja palveluista, kuten työpajatoiminnasta ja museokaupasta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Tiedot kokoelmista ja näyttelyistä, historiasta ja palveluista (mm. työpaja, opastukset). Lisäksi Ateneum-salin ohjelmakalenteri ja yhteystiedot.
Visa mera
Sivuilla on tietoa museon näyttelyistä, kokoelmista ja historiasta. Lisäksi löytyvät aukioloajat ja hintatiedot.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Nykytaiteenmuseo Kiasman kalenteri, palvelut, aukioloajat ja yhteystiedot. Kiasman sivuilta löytyy myös oppimateriaalia ja tietoa kierroksista.
Visa mera
Tampereella sijaitsevan Hiekan taidemuseon sivuilla on kuvia pysyvän kokoelman teoksista, aukioloajat ja yhteystiedot sekä tiedot näyttelyistä. Sivuilla kerrotaan myös Hiekan taidemuseon säätiön perustamisesta ja Kustaa Hiekan matkoista.
Visa mera
EMMAn, Espoon modernin taiteen museon, sivuilla on tietoa näyttelyistä, tapahtumista ja museo-opetuksesta. Taidemuseon tiedotuslehden voi ladata omalle koneelle pdf-tiedostona.
Visa mera
Ateneumin taidemuseon sivuilla on kuunneltavia teosesittelyjä.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Suomen Pankin taidekokoelmaa alettiin kerätä 1920- ja 1930-lukujen vaihteessa. Kokoelma sisältää maalauksia, grafiikkaa ja veistoksia. Täällä voi tutustua taideteoksiin ja niiden taustoihin sekä Ludwig Bohnstedtin suunnittelemaan Suomen Pankin päärakennukseen.
Visa mera
Lyhytelokuvat esittelevät Ateneumin taidemuseon Suomen taiteen tarina -näyttelyn teoksia. Sarjan ensimmäiset osat kertovat tutuista klassikoista, Helene Schjerfbeckin maalauksesta Toipilas ja Eero Järnefeltin Raatajat rahanalaiset. Kaikki sarjan 13 elokuvaa valmistuvat vuoden 2017 aikana.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Noin 200 teoksen valikoima Serlachiuksen taidekokoelmasta, jossa on Suomen taiteen kultakauden merkkiteoksia sekä eurooppalaista taidetta 1400–1800-luvuilta.
Visa mera
Kokkolassa sijaitsevan K. H. Renlundin museon taidekokoelmiin voi tutustua Finnassa. Esillä on muun muassa Suomen kultakauden taidetta, Veikko Vionojan pohjalaismaisemia sekä Teuvo-Pentti Pakkalan grafiikkaa ja maalauksia.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Maalauksia, veistoksia, valokuvateoksia, grafiikkaa, installaatioita ja mediataidetta Tampereen taidemuseon kokoelmista. Nähtävillä on suomalaisten taiteilijoiden teoksia 1800-luvulta nykypäivään. Mukana on yli 200 työtä Vuoden nuoreksi taiteilijaksi valituilta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Näyttelyssä on teoksia muun muassa Marcus Collinilta, Antti Favénilta, Karin Hildéniltä, Einar Ilmonilta, Eero Järnefeltiltä ja Helene Schjerfbeckiltä ja Eva Törnwall-Collinilta. Teos- ja taiteilijaesittelyjen ohella mukana on runsaasti tausta-aineistoa ja kuvamateriaalia.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Järvenpään taidemuseon keskeisin kokoelma koostuu Venny Soldan-Brofeldtin ja Eero Järnefeltin teoksista. Mukana on maisemia, arjen kuvauksia ja muotokuvia.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Digimuseossa voi tutustua Fanny ja Paul Sinebrychoffin kotimuseon taidekokoelmaan, esineisiin ja kalusteisiin.
Visa mera
Kuvataideakatemian taidekokoelmaan kuuluu yli 300 teosta sekä satoja teoksia sisältävä taidegrafiikan kokoelma. Verkkopalvelussa teoksia on noin 80. Kokoelma koostuu pääosin Kuvataideakatemian opiskelijoiden töistä, jotka tarjoavat näkymän suomalaiseen taideopetukseen ja kuvataiteen historiaan 1800-luvulta nykypäivään.
Visa mera