Kirja sisältää ulkosuomalaisten kertomuksia heidän elmäntarinoistaan. Kirjan alkupuolella ulkosuomalaisuuden tutkijat kertovat omista tutkimusmatkoistaan ja suhteestaan ulkosuomalaisuuteen.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-7399-36-1

Visa mindre
Kirjassa on ulkosuomalaisten kertomuksia heidän elämästään. Se sisältää 14 tarinaa runsaasti kuvitettuna. Teos on julkaistu vuonna 2017.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-7167-45-8

Visa mindre
Työterveyslaitos on tuottanut työkalun, jolla voi tunnistaa työuupumusriskin olemassaolon työpaikalla. Työkalu koostuu kyselytutkimuksesta sekä ohjeista tulosten tulkintaan.
Webbplatsens språk: 
https://hyvatyo.ttl.fi/mielenterveyden-tyokalupakki/tyokalut/tyouupumuksen-liikennevalot-tyoyhteisol...

Visa mindre
50 vuotta täyttävän Metsähovin tutkimustoiminta keskittyy millimetri- ja mikroaalloilla tehtyihin radiohavaintoihin. Sivustolla löytyy tietoa tutkimuksesta sekä sen tuloksista, erityisesti aktiivisista galakseista ja auringosta.
Webbplatsens språk: 
https://www.aalto.fi/fi/metsahovin-radio-observatorio

Visa mindre
Vartiovuori on mediataiteilija Pasi Rauhalan luoma virtuaalinen huvipuisto. Teos on saanut inspiraatiota Vartiovuoren värikkäästä historiasta sekä 1800-luvun alussa mäellä sijainneesta Surutoin-huvipuistosta, josta uuden tekniikan avulla on luotu tämän päivän virtuaalinen versio.
Webbplatsens språk: 
https://vartiovuori.fi/

Visa mindre
Lastensuojelun tilastoraportissa seurataan lastensuojeluilmoitusten määrää ja sen kehitystä vuonna 2023. Siinä analysoidaan myös lastensuojelun asiakkaiden määrää ja heidän huoltoaan.
Webbplatsens språk: 
https://thl.fi/tilastot-ja-data/tilastot-aiheittain/lapset-nuoret-ja-perheet/lastensuojelu/lastensuo...

Visa mindre
Työterveyslaitos opastaa työpaikan psykologisen turvallisuuden takaamisessa. Esitteessä kerrotaan, mitä psykologinen turvallisuus työpaikalla on ja miten sitä edistetään.
Webbplatsens språk: 
https://www.ttl.fi/oppimateriaalit/pelotta-toissa-psykologinen-turvallisuus-tyoyhteisossa

Visa mindre
Celian opas kustantajille kertoo, mitä on otettava huomioon, jotta e-kirja voidaan julkaista saavutettavana. Siinä annetaan ohjeita e-kirjan suunnittelusta, teknisestä tuotannosta ja jakelusta.
Webbplatsens språk: 
https://julkaisekaikille.fi/saavutettava-e-kirja/saavutettavan-e-kirjan-hyvat-kaytannot/

Visa mindre
Kelan palvelussa voi vertailla yksityisen terveydenhuollon hintoja. Siitä käy ilmi, että hintaerot alueiden välillä ovat merkittävät. Sovelluksen hintatiedot ovat peräisin vuosilta 2018-2023 eivätkä ne sisällä palvelumaksuja.
Webbplatsens språk: 
https://yksityisenhoidonhinnat.tietotarjotin.fi/

Visa mindre
E-kirjastosta voi lainata e-kirjoja, äänikirjoja ja digilehtiä. Palvelua voivat käyttää ne, joiden asuinkunta on liittynyt e-kirjastoon. Sivustolla on tietoa e-kirjastosovelluksista, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin e-kirjaston toiminnasta, käyttöohjeet sekä asiakaswiki kirjastojen työntekijöille. Lainausoikeuden saa rekisteröitymällä palveluun.
Webbplatsens språk: 
https://www.kansalliskirjasto.fi/fi/etusivu/e-kirjasto

Visa mindre

Sidor

Subscribe to RSS - suomi