24 träffar. Visar 1 - 24 träffar.
Vertaisarvioitu verkkojulkaisu tarjoaa foorumin yhteiskunnalliselle ja kulttuuriselle eläintutkimukselle ja keskustelulle. Artikkeleiden lisäksi julkaistaan konferenssi- ja seminaariraportteja sekä arvioita kirjoista, näyttelyistä ja elokuvista.
Visa mera
Ylen Digitreenit neuvoo, miten e-kirjoja luetaan selaimen kautta tai ladataan omalle laitteelle. Täällä kerrotaan myös palveluista, joissa on tarjolla ilmaisia e-kirjoja.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Onleihe on Goethe-Institutin e-kirjasto, josta voi lainata saksankielisiä kirjoja, äänikirjoja, elokuvia, lehtiä ja saksan oppimateriaaleja. Rekisteröityminen ja palvelun käyttö on maksutonta.
Visa mera
ScienceDirect sisältää maksullisen aineiston ohella myös vapaasti käytettäviä open access -artikkeleita eri tieteenaloilta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Viron kansalliskirjaston julkaisemassa e-palvelussa pääse tutkimaan historiallisia vironkielisiä sanomalehtiä ja aikakauslehtiä. Palvelu sisältää myös tuoretta materiaalia, mutta suurin osa siitä on käytettävissä vain paikan päällä kirjastossa.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Hollantilaisten sanomalehtiä, aikakauslehtiä sekä kirjoja menneiltä ajoilta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Palvelu sisältää tieteellisiä aritikkeleita ja kirjoja lukuisilta tieteenaloilta, esimerkkeinä taiteet, humanistiset tieteet, talous, ja politiikka. Osa aineistosta on kaikille avointa.
Webbplatsens språk:
Visa mera
CEEOL sisältää Keski- ja Itä-Eurooppaa koskevia tai siellä julkaistuja e-kirjoja ja e-lehtiä humanististen tieteiden ja yhteiskuntatieteiden aloilta. Palvelussa on sekä maksullisia aineistoja että kaikille avoimia open acces -julkaisuja. Aineiston käyttö edellyttää rekisteröitymistä.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Täällä voi tutustua The New York Public Libraryn digitaalisiin kokoelmiin. Tarjolla on kirjoja, videoita, karttoja, käsikirjoituksia, kuvituksia, valokuvia jne.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Joulukukka-lehtiä 1910-1920 -luvuilta digitoituina sekä Joulutauluja, jonka nimen taustalla piilee opettavainen Jörö-Jukka.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Oikopolku tutkittuun tietoon tarjoaa valmiita teemakokonaisuuksia avoimen tutkimustiedon äärelle sekä vinkkejä tiedon etsimiseen. Aineistot ovat peräisin korkeakouluista, tutkimuslaitoksista ja niiden kirjastoista sekä viranomaisilta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Finnaan on poimittu vanhoja joululehtiä Kansalliskirjaston kokoelmista. Tarjolla on luettavaa 1800-luvun lopulta alkaen.
Visa mera
Palvelun kautta voi lukea vanhoja media- ja elokuva-alan lehtiä ja kirjoja eri kielillä.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Digitoidut ruotsinkieliset sanomalehdet 31.12.1949 asti ovat luettavissa Digi.kansalliskirjasto.fi-palvelussa.
Visa mera
Cogitatio Press julkasee avoimesti verkossa neljää tieteellistä lehteä: Media and Communication, Politics and Governance, Social Inclusion ja Urban Planning. Suomesta palvelussa ovat mukana Helsingin, Jyväskylän, Tampereen ja Turun yliopisto.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Vapaasti verkossa luettavia Ukraina-aiheisia arikkeleita, jotka on julkaistu Journal.fi-palvelussa.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Kansalliskirjaston digitoimia vanhoja lehtiä puutarhanhoidosta kiinnostuneille.
Visa mera
Hoitotiede-lehdessä julkaistaan hoitamiseen ja sen perusteisiin, alan koulutukseen ja tutkimukseen liittyviä tieteellisiä artikkeleita. Journal.fi-palvelussa voi lukea lehden numeroita vuodesta 2012 alkaen.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Kaikille avoimessa verkkolehdessä julkaistaan varhaiskasvatukseen liittyvää tieteellistä tutkimusta. Lehdessä tarkastellaan muun muassa varhaiskasvatuksen yhteiskunnallisia, pedagogisia, ammatillisia ja koulutuksellisia kysymyksiä. Julkaisu on tarkoitettu varhaiskasvatuksen tutkijoille, kouluttajille, opiskelijoille, alan ammattilaisille sekä vanhemmille.
Visa mera
Monitieteinen aikakauslehti, jossa julkaistaan tutkimusta erityisesti yhteiskuntatieteellisiltä ja humanistisilta aloilta. Tiede & edistys ilmestyy sekä painettuna lehtenä että avoimesti verkossa.
Webbplatsens språk:
Visa mera
E-kirjastosta voi lainata e-kirjoja, äänikirjoja ja digilehtiä. Palvelua voivat käyttää ne, joiden asuinkunta on liittynyt e-kirjastoon. Sivustolla on tietoa e-kirjastosovelluksista, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin e-kirjaston toiminnasta, käyttöohjeet sekä asiakaswiki kirjastojen työntekijöille. Lainausoikeuden saa rekisteröitymällä palveluun.
Visa mera
Palvelussa voi tutkia amerikanruotsalaisia sanomalehtiä vuosilta 1859–2007.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Kokoelma sisältää amerikansuomalaisia sanoma- ja aikakauslehtiä vuodesta 1876 alkaen. Aineisto on avoimesti luettavissa vuoteen 1923, myöhempiä kausijulkaisuja voi tutkia vapaakappalekirjastojen työasemilla.
Visa mera