Kelan palvelussa voi vertailla yksityisen terveydenhuollon hintoja. Siitä käy ilmi, että hintaerot alueiden välillä ovat merkittävät. Sovelluksen hintatiedot ovat peräisin vuosilta 2018-2023 eivätkä ne sisällä palvelumaksuja.
Sivuston kieli: 
https://yksityisenhoidonhinnat.tietotarjotin.fi/

Näytä vähemmän
Nettiturviksesta saavat keskusteluapua 12-29-vuotiaat nuoret ja heidän läheisensä. Aiheina voivat olla mitkä tahansa asiat, jotka mietityttävät, esim. mielenterveys, perhe- ja ihmissuhteet, jaksaminen tai itsenäistyminen. Palvelu toimii verkossa valtakunnallisesti.
Sivuston kieli: 
https://www.punainenristi.fi/hae-apua-ja-tukea/nuortenturvatalot/tukea-ja-toimintaa-verkossa/

Näytä vähemmän
Selvityksessä tarkastellaan kunnan rajojen yli suuntautuneen muuttoliikkeen kehitystä Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan liittojen alueilla vuosina 1988–1996.
Sivuston kieli: 
https://www.doria.fi/handle/10024/185029

Näytä vähemmän
E-kirjasto on kuntien yhteinen palvelu, josta e-kirjastoon liittyneiden kuntien asukkaat voivat lainata e-kirjoja, äänikirjoja ja digilehtiä. Lainausoikeuden saa rekisteröitymällä palveluun. Sivustolla on tietoa e-kirjastosovelluksista, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin e-kirjaston toiminnasta sekä käyttöohjeet.
Sivuston kieli: 
https://www.kansalliskirjasto.fi/fi/e-kirjasto

Näytä vähemmän
Olkkari on Discord-alustalla sijaitseva SPR:n ylläpitämä nuorten kohtaamispaikka. Olkkarissa toimii vapaaehtoisia, jotka keskustelevat kävijöiden kanssa arkisista asioista tai mieltä vaivaavista asioista, esimerkikis aikuistumiseen liittyvistä kysymyksistä. Olohuoneessa järjestetään myös tapahtumia, kuten yhteisiä nettipeli-hetkiä ja askartelua. Lisäksi eri alojen asiantuntijat tulevat kerran kuukaudessa kertomaan omasta alastaan.
Sivuston kieli: 
https://discord.com/invite/9WCxCJw

Näytä vähemmän
Enter ry:n vapaaehtoisista koostuva työryhmä on laatinut kaksi opasta digijäämistön hoitajalle. Ensimmäinen opas käsittelee ennakointia ennen kuolemaa. Toinen on omaisten käyttöön tarkoitettu opas ja siinä ohjataan digijäämistön selvittämistä kuoleman jälkeen.
Sivuston kieli: 
https://www.entersenior.fi/uutiset/digijaamisto-oppaat/

Näytä vähemmän
Nuorisotutkimus-lehden teemanumero (1/2024 ) käsittelee aihetta Nuoret ja mielenterveys monesta näkökulmasta. Pääkirjoituksessa esitellään uusia näkökulmia nuorten mielenterveyteen. Artikkeleissa tutkitaan koulussa koettuja paineita, kulttuurin merkitystä ja Cheekin urapäätöstä sekä rasismin aiheuttamaa kipua. Puheenvuoroissa otetaan kantaa ammattiin opiskelevien nuorten hyvinvointiin ja sen kuvaukseen sanomalehdissä ja kokemustarinoissa, stigman purkamiseen sekä mielenterveyspalveluiden asiakkuuteen.
Sivuston kieli: 
https://journal.fi/nuorisotutkimus/issue/view/11004

Näytä vähemmän
Eduskunnan kirjaston tietopaketti avioliittoon pakottamisen kriminalisoinnista. Paketti sisältää valmisteluaineiston, asian eduskuntakäsittelyyn liittyviä asiakirjoja, oikeusvertailua muista maista, tutkimus- ja kirjallisuuslähteitä sekä uutisointia aiheesta.
Sivuston kieli: 
https://www.eduskunta.fi/FI/naineduskuntatoimii/kirjasto/aineistot/kotimainen_oikeus/LATI/Sivut/avio...

Näytä vähemmän
Kirjailija, FT Anna Kortelaisen, Kansalliskirjaston ja Kirjastokaistan tuottama Pelastakaa tiede! -dokumenttielokuva kertoo Kansalliskirjaston aineistojen evakuoinnista talvi- ja jatkosodan aikana.
Sivuston kieli: 
https://www.kirjastokaista.fi/pelastakaa-tiede-dokumenttielokuva/

Näytä vähemmän

Sivut

Subscribe to RSS - suomi