Nettiturviksesta saavat keskusteluapua 12-29-vuotiaat nuoret ja heidän läheisensä. Aiheina voivat olla mitkä tahansa asiat, jotka mietityttävät, esim. mielenterveys, perhe- ja ihmissuhteet, jaksaminen tai itsenäistyminen. Palvelu toimii verkossa valtakunnallisesti.
Sivuston kieli: 
https://www.punainenristi.fi/hae-apua-ja-tukea/nuortenturvatalot/tukea-ja-toimintaa-verkossa/

Näytä vähemmän
E-kirjasto on kuntien yhteinen palvelu, josta e-kirjastoon liittyneiden kuntien asukkaat voivat lainata e-kirjoja, äänikirjoja ja digilehtiä. Lainausoikeuden saa rekisteröitymällä palveluun. Sivustolla on tietoa e-kirjastosovelluksista, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin e-kirjaston toiminnasta sekä käyttöohjeet.
Sivuston kieli: 
https://www.kansalliskirjasto.fi/fi/e-kirjasto

Näytä vähemmän
Vuonna 1908 perustettu yleistieteellinen seura, jonka tehtävänä on edistää tieteellistä tutkimusta ja toimia tiedettä edustavien tutkijoiden yhdyssiteenä. Sivuilla on tietoa seuran jäsenistä, apurahoista, hankkeista sekä tieteestä ja päätöksenteosta. Sivuilla on myös materiaalipankki, julkaisuja sekä kurssimateriaali Tieteestä päätöksentekoon.
Sivuston kieli: 
https://acadsci.fi/

Näytä vähemmän
OpenEdition Books -palvelussa julkaistaan e-kirjoja humanististen tieteiden ja yhteiskuntatieteiden aloilta. Yli puolet kirjoista on saatavilla maksutta HTML-muodossa.
https://books.openedition.org/

Näytä vähemmän
Finnassa voi tutustua Keravan museopalveluiden kokoelmien valokuviin, esineisiin, taideteoksiin ja arkistoaineistoihin. Kokoelmanostoina on kuvia muun muassa Sariolan tivolista, Ornon valaisintehtaan tuotannosta sekä keravalaisten arjesta eri vuosikymmenillä. Taiderastit-karttasivustolle on koottu Keravan julkiset taideteokset.
Sivuston kieli: 
https://sinkka.finna.fi/

Näytä vähemmän
Geneettinen kritiikki tutkii luovia syntyprosesseja analysoimalla käsikirjoituksia ja muita arkistolähteitä. Kirja tarjoaa läpileikkauksen geneettisen kritiikin nykyisistä kansainvälisistä suuntauksista. Se on tarkoitettu kirjallisuudentutkimuksen ja tekstuaalitieteiden tutkijoille ja opiskelijoille sekä kaikille kirjailijoiden, kuvittajien ja toimittajien työtavoista kiinnostuneille.
Sivuston kieli: 
https://oa.finlit.fi/site/books/e/10.21435/sflit.14/

Näytä vähemmän
Tunturihaukan silmin -näyttely kuvaa haukan näkökulmasta, miten ilmastonmuutos vaikuttaa Pohjoisen alueen luontoon, elinkeinoihin ja paikallisten elämään. Näyttelystä on tuotettu sekä virtuaalinen että fyysinen näyttely.
https://barentsnature.fi/

Näytä vähemmän
Kansalliskirjaston digitoima, 1400–1500-luvuilla julkaistu Ptolemaios-atlasten kokonaisuus, joka sisältää Klaudios Ptolemaioksen laatiman antiikin ajan Geographia-teoksen, karttoja sekä aihepiiriä käsitteleviä tekstejä. Ptolemaios-atlakset ovat osa A. E. Nordenskiöldin 1800-luvulla keräämää tieteellistä kokoelmaa.
Sivuston kieli: 
https://digi.kansalliskirjasto.fi/collections?id=821

Näytä vähemmän

Sivut

Subscribe to RSS - englanti