11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
Verkosta virtaa! -hanke toteuttaa yli 65-vuotialle suunnattua opastusta tietokoneiden, tietoverkon ja sähköisten palvelujen käytössä. Opastajina toimivat vertaisohjaajat. Sivuilla on tietoa opastuksista ja vertaisohjaajakoulutuksista sekä tietotekniikan opastusmateriaaleja aloittelijoille.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Käsikirjassa käydään läpi erityisesti vankilasta vapautuvan näkökulmasta tärkeitä viranomaispalveluita. Siihen on mm. koottu linkkejä verkossa oleviin ohjeisiin sekä muistilista sähköisesti hoidettavista asioista.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Terveyskylä.fi-sivustolla esitellään terveydenhuollon digipalveluita. Siellä kerrotaan, mitä e-terveyspalvelut ovat, mitä hyötyä niistä on ja kenelle ne on tarkoitettu. Sivuilla on tietoa myös toisen puolesta asioinnista ja tietoturvasta. Lisäksi löytyy sanasto sekä tietovisoja, joilla voi testata osaamistaan.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Sininauhaliiton kokoama tietopaketti ammattilaisille, jotka pyrkivät edistämään digitaalista osallisuutta. Erityisesti keskitytään heikoimmassa asemassa olevien ihmisten digiosallisuuden vahvistamiseen.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Suositukset tarjoavat tietoa ja tukea digipalvelujen ja -tuen parissa toimiville sekä niitä suunnitteleville ja rahoittaville viranomaisille, järjestöille ja yrityksille.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Julkaisussa on selvitetty, miten teknologinen kehitys on vaikuttanut mediympäristön ja digitaalisen vallan luonteeseen. Lisäksi pohditaan, mitä portinvartijuus tarkoittaa digitaalisella aikakaudella ja mitä se voisi parhaimmillaan yhteiskunnan kannalta olla.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Digi- ja väestötietoviraston digitaitosuosituksissa on määritelty, minkälaisia digitaitoja tarvitaan, jotta omien asioiden hoitaminen ja yhteiskunnallinen osallistuminen olisi mahdollista.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Kehitysvammatuki 57 ry:n ja Kehitysvammaliiton yhteishanke kutsuu mukaan eri toimijoita kehittämään omia verkkopalvelujaan sellaiseksi, että ne ovat kaikille saavutettavat. Sivuilla on mm. kognitiivisen saavutettavuuden ohjeet, 10 vinkkiä ymmärrettävään verkkopalveluun sekä selkokielinen sanasto netistä ja saavutettavuudesta.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Tuotatko omaa sisältöä sosiaalisen median alustoilla tai mainostatko verkossa? Haetko tietoa verkon hakukoneista tai käyttääkö yrityksesi alustojen palveluja? Verkkokoulutuksessa selviää, miten EU:ssa toimivien digipalveluiden uudet säännöt (digimarkkina-asetus DMA ja digipalveluasetus DSA) vaikuttavat palveluiden käyttäjiin ja palveluja tarjoaviin yrityksiin.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Verkkokoulutuksessa selviää, mitä saavutettavuus tarkoittaa ja miten laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta eli digipalvelulaki velvoittaa eri toimijoita huomioimaan saavutettavuuden digitaalisissa palveluissaan.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Suomi.fi kehittäjille kokoaa yhteen kansalliset ratkaisut, ohjeet ja hyvät käytännöt digitaalisten palveluiden suunnittelijoille. Sivustolla on muun digiturvan tietopankki, jossa on työkaluja, oppaita, tapahtumia ja muita materiaaleja organisaation kyber- ja digiturvan kehittämiseen.
Näytä enemmän