9 osumaa haulle. Näytetään 1 - 9 tulosta.
Kuvia suomalaisesta toisen maailmansodan aikaisesta panssarikalustosta. Suurin osa aineistoa on kuvattu Parolan Panssarimuseossa.
Sivuston kieli: 
http://www.andreaslarka.net

Näytä enemmän
Hei Hoplaa! -sivusto esittelee valokuvin ja tarinoin elämää Lappeenrannan Rakuunamäellä 1800-luvun lopulla Suomalaisen Rakuunarykmentin ajalta sekä 1920-30-luvuilla Ratsuväkiprikaatin ajalta. Myös sota-ajasta kertovaa aineistoa on mukana.
Sivuston kieli: 
http://www3.lappeenranta.fi/museot/verkkonayttelyt/heihoplaa/index.html

Näytä enemmän
Suomen maavoimien sivustosta löytyvät ajankohtaisasiat, Suomen maanpuolustusalueiden kuvaukset, sotilasläänit, joukko-osastot, maavoimien aselajit, kalustoesittely sekä lisäksi kuvapankki.
Sivuston kieli: 
https://maavoimat.fi/

Näytä enemmän
Parolan Panssarikilta ry:n esittelee toimintaansa. Sivulla myös Panssarimuseon esittely ja Panssarilehden verkkoversio
Sivuston kieli: 
https://www.panssarikilta.fi

Näytä enemmän
Suomen ilmatorjuntamuseossa Tuusulassa voi tutustua ilmatorjunnan kalustoon ja taisteluvälineisiin sekä sotilasperinteeseen.
Sivuston kieli: 
https://ilmatorjuntamuseo.fi/

Näytä enemmän
Teoksessa tutkitaan suomalaisen ilmapuolustustykistön ja ilmatorjunnan taktiikan kehittämistä sadan vuoden aikajänteellä 1919–2019.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-25-3109-7

Näytä enemmän
Majuri Sakari Simeliuksen ennen talvistoaa valmistunut diplomityö kolmella erillisartikkelilla täydennettynä.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-25-3118-9

Näytä enemmän
Forum Marinumin verkkonäyttely esittelee Suomen Rannikkotykistön historiaa aikajanalla sekä kaikki vuosina 1918 -1998 toimineet rannikkolinnakkeet ja muut merkittävät kohteet. Joukko-osastot esitellään vuoden 1998 tilanteen mukaan, jolloin Rannikkotykistö yhdistettiin Merivoimiin. Linnake-elämään voi tutustua Perinnetuvassa, jonne on koottu asukkaiden muistoja ja ajankuvia.
Sivuston kieli: 
https://rannikkotykistomuseo.fi/

Näytä enemmän
Santeri Aikio on tutkinut tilallisten piirteiden vaikutusta ruotujakolaitoksen toimintaan sekä sotilaiden rooliin paikallisyhteisössä 1700-luvun lopun Varsinais-Suomessa. Lähdeaineistoina hän on käyttänyt historiallisia karttoja ja komppanioiden pääkatselmusrullia vuosilta 1775–1795.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202305243204

Näytä enemmän