Pohjoismaista muotoilua esitteleviltä sivuilta löytyy tietoa pohjoismaisista muotoilijoista, alueen alan yrityksistä sekä museoista.
Webbplatsens språk: 
https://www.scandinaviandesign.com/

Visa mera
Designmuseon kotisivut sisältävät tietoa museon tulevista näyttelyistä. Sivuilta löytyy myös linkkejä muutaman jo loppuneen näyttelyn nettiversioon.
Webbplatsens språk: 
https://www.designmuseum.fi/fi/

Visa mera
Uusi Aika -verkkonäyttely tarkastelee sotien jälkeistä ja 1950-luvun muotoilua. Esillä ovat ajankohdan keskeiset muotoilijat sekä useita vähemmän tunnettuja muotoilijoita, valmistajia ja tuotteita, yhteensä 1300 kohdetta. Näyttely perustuu Designmuseon esine-, kuva- ja arkistokokoelmiin.
Webbplatsens språk: 
http://uusiaika.kokoelma.fi/index.aspx

Visa mera
Iskun tarina -yrityshistoriikki kertoo suomalaisten kotien ja julkisten tilojen sisustamisesta ja kalusteista 1920-luvulta 2010-luvulle. Eri vuosikymmeniltä ovat mukana ajan tuotteet"
Webbplatsens språk: 
https://www.isku.com/fi/fi/tarina

Visa mera
Designmuseon esine- ja kuvakokoelmiin pohjautuvassa verkkonäyttelyssä voi tutustua Kaj Franckin tuotantoon ja taustaan. Näyttelyyn on koottu sarjatuotantoa, prototyyppejä ja uniikkeja taide-esineitä.
http://franck.kokoelma.fi/

Visa mera
Marimekko-verkkonäyttelyssä voi tutustua Marimekon historiaan, suunnittelijoihin ja tuotteisiin. Verkkonäyttely pohjautuu Designmuseon esine- ja kuvakokoelmiin.
Webbplatsens språk: 
http://marimekko.kokoelma.fi/

Visa mera
Muotoilun menestystarinoita -verkkonäyttelyssä esitellään tuttuja tuotteita: Exel, Saab, Salora ja Kari-tuolit. Näyttelyssä kerrotaan myös niiden muotoiluprosessista ja muotoilijoista.
Webbplatsens språk: 
https://www.elka.fi/verkkonayttelyt/muotoilun-menestystarinoita/

Visa mera
Maritekstiilit Salossa esittelee poimintoja keräilijä Leena Vihervaaran Salon kaupungille lahjoittamasta Marimekko-kokoelmasta. Kokoelma sisältää lähes 2000 esinettä, joista suurin osa on asuja ja kankaita.
Webbplatsens språk: 
http://maritekstiilit.blogspot.fi/

Visa mera
Täällä esitellään teollisen muotoilun tekijöitä ja muotoilijan työtä. Jokaiselta muotoilijalta on valittu näyttelyyn neljä tuotetta tai tuoteperhettä, jotka ovat olleet merkittäviä heidän urallaan.
Webbplatsens språk: 
http://www.elka.fi/verkkonayttelyt/teolliset-muotoilijat/

Visa mera
Ylen sivusto Tapio Wirkkalan tuotannosta, johon kuuluu mm. käyttö- ja taidelasia, koruja, veistoksia, seteleitä ja pakkaustarvikkeita. Sivuilla voi osallistua aarteenetsintään jakamalla omia muistoja ja kuvia etsintäkuulutetuista esineistä.
Webbplatsens språk: 
https://yle.fi/aihe/kulttuuri/tapio-wirkkala-100v

Visa mera
Designarkisto on Suomen Elinkeinoelämän Keskusarkiston yhteyteen perustettu suomalaisen muotoilun arkisto. Arkisto ottaa vastaan aineistoja muotoilijoilta ja yrityksiltä. Sivuilla on tuotteiden, tekijöiden ja yritysten esittelyjä.
Webbplatsens språk: 
https://designarkisto.fi/

Visa mera
Esineitä ja piirustuksia Designmuseon kokoelmista, kuten Ab Iris Oy:n ja Arabian keramiikkaa, luonnoksia ryijyistä ja muista tekstiileistä sekä Louis Sparren huonekalupiirustuksia.
Webbplatsens språk: 
https://www.finna.fi/Search/Results?filter%5B%5D=building%3A%220%2Fdesignmuseo%2F%22

Visa mera
Kirjassa esitellään Lahden Ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin opiskelijoiden kalustesuunnittelua 1980-luvulta alkaen, jolloin Lahdessa aloitettiin kaluste- ja sisustussuunnittelijoiden koulutus.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-827-285-7

Visa mera
Designmuseon näyttely kertoo muotoilun roolista suomalaisen hyvinvointivaltion kehityksessä. Näyttelyyn liittyvä virtuaalinen digiarkisto esittelee kymmenien eri suunnittelijoiden töitä.
Webbplatsens språk: 
https://my.matterport.com/show/?m=ZKGJzxFB1qK

Visa mera