20 träffar. Visar 1 - 20 träffar.
Opintopolun kokonaisuus avoimen yliopiston koulutuksesta. Palvelussa esitellään opetustarjontaa sekä opiskelupaikkoja.
Visa mera
Verkostoon kuuluvat Helsingin, Joensuun, Jyväskylän, Tampereen ja Turun yliopistojen psykologian laitokset sekä Psykologiska institutionen vid Åbo Akademi. Toimintaan osallistuvat myös Suomen Psykologiliitto, Suomen Psykologian Opiskelijoiden liitto (SPOL) ja Suomen Psykologinen Seura. Sivulla on tietoa koulutuksesta (mm. virtuaaliopetustarjonta), palvelut ja ajankohtaisia tiedotuksia.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Asiantuntijaa voi etsiä asiantuntijan nimellä, aiheella tai tieteenalan mukaan.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Yliopistojen aikuiskoulutuksen verkosto tarjoaa tietoa toiminnastaan, jäsenorganisaatioista sekä aikuiskoulutusverkostosta.
Visa mera
Järjestön sivuilla opiskelijan palvelut, toiminta, historiaa, organisaatio. Teksti- ja kuva-arkistot.
Visa mera
Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoille suunnattu verkkopalvelu sisältää tietoa korkeakouluista valmistuneiden työhön sijoittumisesta sekä valmistuneiden kuvauksia työstään.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Kirja tarjoaa tietoa lukiokoulutuksen ja ylioppilastutkinnon kehittämistä koskevan koulutuspoliittisen keskustelun ja päätöksenteon tueksi. Teos piirtää kokonaiskuvaa niistä monista valinnoista, joita nuori kohtaa lukio-opintojensa aikana, ylioppilastutkintoon valmistautuessaan ja valkolakin saatuaan hakeutuessaan korkea-asteen koulutukseen.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Täällä on tietoa tutkinto-opiskelijoiden ulkomaille lähdön syistä, tulevaisuudensuunnitelmista ja kokemuksista. Kyselyyn vastaajina olivat Kelan opintotukea ulkomaille saavat opiskelijat.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Tänne on tallennettu tiedot Helsingin yliopiston arkiston säilyttämästä arkistoaineistosta. Järjestelmä sisältää myös digitoituja asiakirjoja, kuten Helsingin yliopiston vuosikertomukset vuosilta 1875 - 1994 ja painetut ylioppilasluettelot vuosilta 1828 - 1916.
Visa mera
Tilasto- ja indikaattoritietoa eri sektoreiden koulutuksesta ja koulutuksen jälkeisestä sijoittumisesta, korkeakouluissa tehdystä tutkimuksesta sekä väestön koulutusrakenteesta ja opiskelijoiden sosioekonomisesta taustasta.
Visa mera
Opintopolku.fi:n yliopisto-osuudessa kerrotaan, miten yliopistoon haetaan opiskelemaan, millaiset pääsyvaatimuukset ovat, mitä siellä opiskellaan ja mihin opinnoilla tähdätään.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Kaskuja ja tarinoita Itä-Suomen yliopistosta, joka aloitti toimintansa vuonna 2010, kun Joensuun ja Kuopion yliopistot yhdistyivät.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Helsingin yliopiston Tiedekulman tapahtumia voi katsoa suorina lähetyksinä tai tallenteina tai kuunnella keskusteluja podcasteina.
Webbplatsens språk:
Visa mera
DigiCampus on korkeakoulujen yhteinen oppimisympäristö, jossa on korkeakoulujen yhteisiä kursseja, kaikille avoimia kursseja sekä korkeakoulujen omia kursseja.
Visa mera
Arkkitehtien korkeakoulutasoisen opetuksen lasketaan Suomessa alkaneen vuonna 1872. Koulutuksen vaiheisiin voi tutustua Aalto-yliopiston sivuilla.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Avointen yliopistojen foorumiin on koottu tietoa yliopistojen avoimesta opetuksesta. Sieltä löytyvät avointa opetusta tarjoavat yliopistot.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Kamu-hankkeessa on koottu 100 esimerkkiä yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opinnäytteistä, joissa käsitellään liiketoiminnan kehittämistä ja uudistamista. Sivuilla on linkit yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen avoimiin julkaisuarkistoihin.
Webbplatsens språk:
Visa mera
FITech-verkostoyliopisto tarjoaa valikoituja kursseja ilmaiseksi tekniikan alan eri yliopistoista. Kurssien aiheina ovat laajasti tietotekniikka, 5G-teknologia, energiavarastointi ja muut tekniikan alat.
Visa mera
Ohjauksella hyvinvointia (OHJY) -hankkeessa luotiin uusia malleja opiskelijahyvinvoinnin edistämiseen korkeakouluissa. Sivuilla on hankkeessa tuotettua materiaalia opiskelun ja hyvinvoinnin tueksi.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Ruotsin vallan aikaan Turku oli yksi varhaismodernin Ruotsin yliopistokaupungeista, jolla oli vahvat yhteydet muualle Eurooppaan ja maailmaan. Kirjassa tarkastellaan Turun, Tukholman ja Uppsalan välistä vuorovaikutusta erityisesti ihmisten, tavaroiden ja aatteiden liikkumisen näkökulmista. Keskeisiä aiheita ovat opiskelijoiden ja professoreiden kokemukset, porvariston ja akateemisen yhteisön väliset suhteet, älylliset verkostot ja kaupunkielämän kulttuuriset ilmentymät. Kirjan ovat toimittaneet Johanna Ilmakunnas ja Charlotta Wolff.
Webbplatsens språk:
Visa mera