32 träffar. Visar 1 - 30 träffar.
Oulun yliopiston informaatiotutkimuslaitoksen kotisivulta löytyvät laitoksen yhteystiedot, henkilökunta, tietoa oppiaineista, opintojen kulusta sekä tutkimuksesta. Sivuilla on laitoksella toimivien julkaisuluettelo, osa materiaalista on luettavissa myös kokotekstimuodossa tätä kautta.
Visa mera
Tampereen yliopiston ja ammattikorkeakoulun sivut sisältävät tietoa opiskelusta, tutkinnoista, yhteystiedot ja palvelut.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Turun kauppakorkeakoulun sivuilta löytyy tietoa opiskelusta, opetuksesta ja tutkimuksesta. Sivuilta saa myös kauppakorkeakoulun yhteystiedot ja kuvauksen koulun yksiköistä. Palvelut -osassa on aakkosellinen hakemisto.
Visa mera
Tietoa opetuksesta, tutkimuksesta ja opiskelumahdollisuuksista, linkit eri tiedekuntien sivuille, tapahtumakalenteri, kampuskartta sekä virtuaaliyliopiston sivut.
Visa mera
Oulun ammattikorkeakoulun sivut esittelevät oppilaitosta, opetustarjontaa sekä opiskelutietoutta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Opintopolun kokonaisuus avoimen yliopiston koulutuksesta. Palvelussa esitellään opetustarjontaa sekä opiskelupaikkoja.
Visa mera
Maanpuolustuskorkeakoulun sivuilla on tiedot opinnoista, koulusta, sen palveluista ja yhteystiedot.
Visa mera
Sisältää lähinnä tietoa korkeakouluopinnoista Suomessa, mutta kertoo myös maamme koulujärjestelmästä, suomen kielen opiskelusta Suomessa ja ulkomailla, opintojen rahoituksesta sekä elämisestä Suomessa.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Oulun yliopiston oppiaineet, laitosten toiminta ja yhteystiedot, palvelut, organisaatio ja opiskelu.
Visa mera
Sivuilla esitellään Turun yliopisto, sen tiedekunnat ja erilliset laitokset sekä hallinto. Tietoa tutkimuksesta ja opiskelusta sekä ajankohtaisia tapahtumia. Sivuilla on erilaisia hakupalveluja, mm. yliopistoalueen kartta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Visa mera
Lappeenrannan teknillisen yliopiston kotisivuilla on tietoa opiskelusta ja tutkimuksesta Lappeenrannassa. Lisäksi on tietoja avoimesta yliopistosta, MBA-tutkinnosta, yliopistoon hakemisesta, alumnitoiminnasta sekä koulun ja kaupungin palveluista.
Visa mera
Lapin yliopisto esittelee tarjoamaansa koulutusta, yliopiston tutkimuslinjoja ja julkaisuja, yliopiston yksikköjä (mm. tiedekuntia), kansainvälistä yhteistyötä ja yrityspalvelua.
Visa mera
Humanististen alojen opiskelijoille suunnattu sivusto ohjaa tutkimusmenetelmiin liittyvissä kysymyksissä: tutkimuksen ongelmanasettelu, tutkimusstrategiat, aineistonhankintamenetelmät, aineistonanalyysimenetelmät ja tieteenfilosofiset suuntaukset.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Tiedot opiskelumahdollisuuksista ja tutkimustoiminnasta, jatkokoulutuksesta ja yrityspalveluista sekä julkaisutietokanta.
Visa mera
Seinäjoen ammattikorkeakoulun sivuilta löytyy tietoa eri koulutusalojen opetustarjonnasta ja kouluun hakemisesta.Koulutusaloja ovat luonnonvara-ala, tekniikka, kauppa ja hallinto, sosiaaliala, terveysala, kulttuuriala, ravitsemis- ja talousala. Sivuilla on myös Seinäjoen ammattikorkeakoulun henkilökunnan yhteystiedot sekä tietoa organisaatiosta. Sivuilta löytyy myös tietoa vieraskielisestä opetuksesta ja aikuiskoulutustarjonnasta.
Visa mera
Yliopistojen aikuiskoulutuksen verkosto tarjoaa tietoa toiminnastaan, jäsenorganisaatioista sekä aikuiskoulutusverkostosta.
Visa mera
Sivuilla kerrotaan Turun ammattikorkeakoulussa annettavasta koulutuksesta hallinnon ja kaupan, kulttuurin, luonnonvara-alan, matkailun, ravitsemis- ja talousalan, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan ja liikenteen aloilla.
Visa mera
Sivuilla on avoimen korkeakouluopetuksen opetustarjonta ja käytännön tietoa opiskelusta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Vaasan yliopiston kotisivuilta löytyy tietoa yliopistosta, sen sijainnista, opetuksesta ja opinto-ohjelmista. Sivuilla kerrotaan myös yliopiston tutkimuksesta ja ajankohtaista-osastosta löytyvät yliopistolla avoimena olevat työpaikat.
Visa mera
Sivuilta löytyy tietoa opiskelusta, opetuksesta ja tutkimuksesta Rovaniemen ammattikorkeakoulussa. Linkit myös alueen muihin oppilaitoksiin.
Visa mera
Kirja tarjoaa tietoa lukiokoulutuksen ja ylioppilastutkinnon kehittämistä koskevan koulutuspoliittisen keskustelun ja päätöksenteon tueksi. Teos piirtää kokonaiskuvaa niistä monista valinnoista, joita nuori kohtaa lukio-opintojensa aikana, ylioppilastutkintoon valmistautuessaan ja valkolakin saatuaan hakeutuessaan korkea-asteen koulutukseen.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Avoimen yliopiston vinkkejä opiskelutaitojen kehittämiseen.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Korkeakouluopiskelijoille laadittu tietopaketti sisältää opiskeluun ja opintotehtäviin liittyvää tekijänoikeustietoa. Sivusto koostuu viidestä osiosta: immateriaalioikeudet, tekijänoikeudet, tekijänoikeuksien luovuttaminen, teosten käyttö ja oma tuottaminen. Sivustolla on tietovisoja, joilla voi testata omat tietonsa. Siellä voi suorittaa myös Tekijänoikeusekspertti-osaamismerkin.
Visa mera
Opintopolku.fi:n yliopisto-osuudessa kerrotaan, miten yliopistoon haetaan opiskelemaan, millaiset pääsyvaatimuukset ovat, mitä siellä opiskellaan ja mihin opinnoilla tähdätään.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Tiedelukutaidon perusteet -kurssilla tutustutaan tieteen tekemiseen ja korkeakouluopintoihin. Kurssilla perehdytään tiedonhakuun, tiedon arviointiin ja kriittiseen ajatteluun. Oppimateriaali on suunnattu lukiolaisille, mutta sopii kaikille tieteestä ja tieteentekemisen perusteista kiinnostuneille.
Visa mera
ESOK-verkosto pyrkii edistämään korkeakoulujen saavutettavuustyötä sekä levittämään tietoa siitä. Sivustossa on kerrottu esteettömyydestä, sitä edistävien hankkeiden toteuttamisesta sekä koulutuksista ja niiden aineistoista.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Avointen yliopistojen foorumiin on koottu tietoa yliopistojen avoimesta opetuksesta. Sieltä löytyvät avointa opetusta tarjoavat yliopistot.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Kaikille avoin verkkokurssi tarjoaa tietoa opiskelusta suomalaisessa korkeakoulussa.
Kurssi on suunnattu kansainvälisille opiskelijoille ja kaikille suomalaisesta korkeakoulusta kiinnostuneille.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Korkeakouluopiskelijan digitaidot+ -hankkeessa toteutettu Digibagi tarjoaa työkaluja verkko-opiskeluun. Työkaluilla voit testata digivahvuuksia ja hankkia osaamista verkkovuorovaikutuksesta, ryhmätöistä, esiintymisestä, ergonomiasta, e-kirjojen käytöstä ja sovellusten käytöstä.
Visa mera