Kanadalaiset tekijät elävöittävät ja havainnollistavat ihmisaivojen toimintaa selittävää oppimateriaalia animaatioin ja runsain kuvin. Lukuja ovat aivojen anatomia, tunteet, mielihyvä ja kipu, tahdonalaiset liikkeet, näkeminen, mielenterveyshäiriöt, mieli, kieli, uni ja unet. Maininnan arvoista on se, että selityksen tason voi valita. Kielet ovat englanti ja ranska.
Webbplatsens språk: 
https://thebrain.mcgill.ca/index.php

Visa mera
Suomen kinesiologiayhdistyksen sivuilta löytyvät yhdistyksen tiedot sekä perustietoa kinesiologiasta. Sivustossa kerrotaan myös aivojumpasta, sen peruskäsitteistä sekä menetelmistä. Lisäksi sivustoon on koottu aivojumppaharjoituksia.
Webbplatsens språk: 
http://www.kinesiologia.fi

Visa mera
Aivoliiton sivuilta löytyy tietoa aivoista, aivojen terveydestä ja sen huoltamisesta sekä aivojen sairauksista, aivohalvauksesta ja dysfasiasta sekä terapiamuodoista. Liiton palvelut esitellään.
Webbplatsens språk: 
https://www.aivoliitto.fi/

Visa mera
Aivovammaliitto on on aivovammayhdistysten keskusjärjestö ja aivovamman saaneiden ja heidän läheistensä tuki- ja edunvalvontajärjestö. Sivuilla on tietoa liiton toiminnasta, kursseista, lomista, päivätoiminnasta, vertaistuesta ja julkaisuista. Sivuille on koottu myös tietopaketti aivovammoista. Se sisältää mm. sosiaaliturvaoppaan.
Webbplatsens språk: 
https://www.aivovammaliitto.fi

Visa mera
Kokoelmassa on kuvia yli sadan nisäkäslajin kokonaisista aivoista ja värjätyistä aivoleikkeistä. Muutamien lajien aivoista on leikesarjoja, joista koottuja kolmiulotteisia malleja voi tarkastella QuickTime-elokuvina. Tietoa löytyy myös aivojen evoluutiosta.
Webbplatsens språk: 
http://brainmuseum.org

Visa mera
Miten musiikki vaikuttaa aivoihin? Entä pelaaminen? Mitä kohdussa oppii? Muun muassa näihin kysymyksiin tarjoaa vastauksen Ylen ja Helsingin yliopiston yhteistyössä tekemä sivusto, joka on tarkoitettu kaikille aivoista ja oppimisesta kiinnostuneille.
Webbplatsens språk: 
https://yle.fi/aihe/ihmeelliset-aivot

Visa mera
Ihmisen elimistön toimintaa valottavassa Yle Oppimisen kokonaisuudessa kerrotaan aivojen, hermoston, keuhkojen, maksan, sydämen, mahalaukun, luuston, ruoansulatuksen ja ruoansulatuselimistön mekanismeista, rakenteista ja tehtävistä.
Webbplatsens språk: 
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/12/15/elimet

Visa mera
Sivusto sisältää perustietoa ja oppaita stressin vaikutuksesta aivoihin. Materiaalit on jaettu lapsiperheiden, ammattilaisten ja raskaudenaikaisen stressin osiin.
Webbplatsens språk: 
https://sites.utu.fi/finnbrain/oppaita-aiheesta-stressi-ja-aivot/

Visa mera
Sivusto esittelee Aivoliiton 45 vuotista historiaa ja sen tekemää työtä aivoterveyden hyväksi eri vuosikymmenillä.
Webbplatsens språk: 
https://www.aivoliitto.fi/suomielaaaivoista/

Visa mera
Työterveyslaitoksen tietopankista löytyy konkreettisia ratkaisuja sujuvampaan ja tehokkaampaan työskentelyyn.
Webbplatsens språk: 
https://www.ttl.fi/oppimateriaalit/aivotyo-sujuvaksi

Visa mera
Tämäkin on totta -sarjassa asiantuntijat antavat lyhyitä tietoiskuja eri aiheista, muiden muassa aivojen toiminnasta, unesta, oppimisesta ja itsensä kehittämisestä.
Webbplatsens språk: 
https://areena.yle.fi/1-63448339

Visa mera
Eri tekniikoilla (MRI, CR, PET) otettuja kuvia ihmisen aivojen rakenteesta. Kuvia sekä terveistä että mm. aivoinfarktin ja Alzheimerin taudin vaurioittamista aivoista. Osa kuvista on mpeg-animaatioita. Käytetyistä kuvantamistekniikoista lyhyet selostukset.
Webbplatsens språk: 
https://www.med.harvard.edu/AANLIB/

Visa mera
Muistisairaille ja heidän läheisilleen tarkoitettu palvelu, jossa on aivoterveyttä edistäviä harjoituksia, liikuntavinkkejä, rentoutumis- ja läsnäoloharjoituksia, ravinto-ohjeita, visoja sekä kuva- ja musiikkiaiheita muisteluun.
Webbplatsens språk: 
https://www.muistipuisto.fi/

Visa mera
Tietoa ihmisaivojen anatomiasta ja fysiologiasta. Sivuilla perehdytään aivojen rakenteeseen ja toimintaan.
Webbplatsens språk: 
https://www.terveyskyla.fi/aivotalo/aivosairaudet/aivojen-rakenne-ja-toiminta

Visa mera