25 osumaa haulle. Näytetään 1 - 25 tulosta.
Sivuilla esitellään hauskoin piirroskuvin ja tekstein ratkaisukeskeistä lastenkasvatus- ja ongelmanratkontamenetelmää. Muksuoppi kuuluu Lyhytterapiainstituutin Reteaming -sivustoon.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
YTHS:n julkaisema aakkoselliseen luetteloon järjestetty terveydenhoitoa koskeva artikkelikokoelma.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Pohjoismaiden työterveyslaitosten julkaisema lehti käsittelee työ- ja ympäristöterveydellisiä kysymyksiä.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Työ, Terveys, Turvallisuus -lehden teemat käsittelevät keskeisiä työterveyteen ja työturvallisuuteen liittyviä kysymyksiä.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö vastaa yliopistojen ja korkeakoulujen opiskelijoiden terveydenhuollosta. Sivuilta löytyvät terveydenhoitoasemien yhteystiedot, tietoa terveyden- ja sairaanhoitopalveluista sekä mielenterveys- ja hammashuoltopalveluista. Sivusto sisältää myös tietoa terveydestä ja yleisimmistä sairauksista sekä ajankohtaisia terveysvinkkejä.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Mannerheimin Lastensuojeluliitto tarjoaa tietoa tukioppilaille ja kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita tukioppilastoiminnasta.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Opiskelijoiden oma mielen hyvinvointia edistävä yhteisö Nyyti ry, esittelee henkiseen hyvinvointiin liittyviä teemoja sekä lähinnä pääkaupunkiseudun korkeakouluopiskelijoille suunnattuja palvelujaan. Niitä ovat mm. erilaiset henkistä tukea tarjoavat ryhmät, tukikeskus ja sähköpostipäivystys Virtuaaliolkapää, jossa vapaaehtoiset opiskelijapäivystäjät vastaavat luottamuksellisesti kysymyksiin. Yhdistyksen taustalla on pääkaupunkiseudun opiskelijajärjestöjä, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö ja Suomen mielenterveysseura.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Työnäköseuran sivuille on koottu tietoa työnäöstä, erikoistyölaseista, silmäsairauksista ja eri ammatteja koskevista näkövaatimuksista.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Työterveyshuolto ja sen osa-alueet, lakeja ja säädöksiä,vastuut sekä ohjeita.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Työterveyslaitoksen sivuilla on laitoksen esittely sekä tietoa toimivasta työkykyisestä työntekijästä sekä turvallisesta ja toimivasat työyhteisöstä. Sivustossa on esitelty myös koulutusta ja palveluja työturvallisuuden ja -hyvinvoinnin turvaamiseksi.
Näytä enemmän
Sivuilta löytyy tietoa etuuksista: asumistuesta, eläketurvasta, perhe-etuuksista, sairausvakuutuksesta, sotilasavustuksista, työttömyysturvasta ja vammaisetuuksista. Palvelussa voi asioida sekä seurata ajankohtaistiedotteita ja tilastoja.
Näytä enemmän
Tie työelämään -blogeista löytyy ohjeita ja malleja osatyökykyisten työssä jaksamiseen ja työhön paluuseen. Tarjolla on keinovalikoimia työelämässä ja työelämää kohti tähtäävien avuksi sekä työntekijälle tai työhön palaavalle että työpaikoille ja työyhteisöille.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Tutkimuksessa selvitettiin, voidaanko mindfulness-, hyväksyntä- ja arvopohjaisen (MIHA) -ohjelman avulla lievittää työuupumusoireita tehokkaasti. Tulokset osoittivat, että vaikutukset olivat laaja-alaisesti työuupumusta lievittäviä ja hyvinvointia edistäviä. Ohjelman todettiin myös suojaavan uusien elämänhaasteiden tuomilta stressivaikutuksilta.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Hyvinvoiva amis -sivusto on SAKU ry:n koordinoima sivusto ammatillisen koulutuksen hyvinvoinnin tukemiseen. Siinä kerrotaan hyvinvoinnin verkostosta, oppilashuollosta sekä Sakun palveluista.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Työterveyslaitoksen tuottama palvelu kokoaa työelämätietoa eri lähteistä avoimesti kaikkien käyttöön. Tietoa on tarjolla esimerkiksi ammattitaudeista, työtapaturmista, työhyvinvoinnista sekä työ- ja toimintakyvystä.
Näytä enemmän
Työterveyslaitoksen oppimateriaaleja työhyvinvoinnin ja -terveyden edistämiseksi. Esimerkkeinä Hyvän mielen työpaikka sekä Työterveysneuvottelu – ratkaisuja työhön.
Näytä enemmän
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos kuvaa suomalaisen kouluterveydenhuollon järjestelmää ja tehtäviä.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Työkirjassa käsitellään unta työhyvinvoinnin- ja terveyden kannalta. Se sisältää tietoa unen merkityksestä, unenpuutteen vaikutuksista ja unenlaatuun vaikuttavista tekijöistä sekä vinkkejä uniterveyden edistämiseen. Esimiestehtävissä oleville löytyy materiaalia, jonka avulla voi kehittää oman työyhteisön uniterveyttä ja löytää ratkaisuja työperäisiin uniongelmiin ja niiden ennaltaehkäisyyn.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Liikkuva opiskelu -ohjelman tavoitteena on lisätä liikkumista ja opiskelukykyä toisella asteella ja korkeakouluissa. Sivuilla on liikuntavinkkejä, esimerkkitarinoita ja julkaisuja.
Näytä enemmän
Työelämän mielenterveysohjelma tarjoaa neuvoja ja materaalia työpaikoille hyvinvointia vahvistaviin muutoksiin. Palvelussa on ohjeita mielenterveyden johtamiseen sekä strategian laadintaan, esimerkkejä ja mielenterveyden tuen työkalupakki.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Työterveyslaitos on tuottanut työkalun, jolla voi tunnistaa työuupumusriskin olemassaolon työpaikalla. Työkalu koostuu kyselytutkimuksesta sekä ohjeista tulosten tulkintaan.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Verktygslåda för psykisk hälsa är ett knippe avgiftsfria digitala verktyg med hjälp av vilka arbetsgemenskaper kan bygga en mänsklig arbetskultur som stöder psykiskt välbefinnande.
Näytä enemmän
Reglementet kring rätten till företagshälsovård. Även information om arbetsolyckor och yrkesjukdomar.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Presentation av Studenternas hälsovårdsstiftelse, som betjänar merparten av landets högskolestuderande. Kontaktuppgifter till hälsovårdsstationerna, behändig \Hälsoinformation A-Ö\, länkar mm.
Näytä enemmän
Kykyviisari on työ- ja toimintakyvyn itsearviointimenetelmä kaikille työikäisille. Kykyviisarin avulla voi arvioida vahvuuksiaan ja kehittämiskohteitaan.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän