8 osumaa haulle. Näytetään 1 - 8 tulosta.
Kulttuuriantropologi ja uskontotieteilijä Helinä Rautavaaran (1928-1998) matkoiltaan tuoma esineistö on sijoitettu hänen nimeään kantavaan museoon Espoon Tapiolassa. Tietoja museosta, pysyvästä kokoelmasta (taide-, rituaali-ja käyttöesineitä mm. Länsi-Afrikasta, Kaakkois-Aasiasta, latinalaisesta Amerikasta ja islamilaisen kulttuurin alueelta Pohjois-Afrikasta ja Lähi-idästä) ja vaihtuvista näyttelyistä.
Sivuston kieli: 
https://helinamuseo.fi/

Näytä enemmän
Tukholman kansatieteen museon näyttelyt, palvelut ja yhteystiedot.
Sivuston kieli: 
https://www.etnografiskamuseet.se/

Näytä enemmän
Coupon kuvaa lähinnä alkuperäiskansoja ja heidän asuinalueitaan. Hyviä otoksia voi katsella niin Kautokeinon saamelaisista kuin eskimoista, pygmeistä ja aborigiaaleista...
Sivuston kieli: 
https://www.williamcoupon.com

Näytä enemmän
Teos tieteellisestä työskentelystä ja metodien keskeisyydestä tutkimuksessa. Sen tavoitteena on lisätä ymmärrystä erilaisista tutkimuksellisista näkökulmista sekä syventää tietämystä tieteellisen työskentelyn luonteesta.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-484-845-9

Näytä enemmän
Suomenruotsalainen antropologi Hilma Granqvist vietti vuodet 1925-1931 Palestiinassa ja tutki palestiinalaisnaisten elämää Artasin kylässä. Sivustolla voi tutustua Granqvistin tutkimuksiin, päiväkirjoihin ja elämänvaiheisiin.
Sivuston kieli: 
https://granqvist.sls.fi

Näytä enemmän
Mirja Köngäs tarkastelee tutkimuksessaan lasten vertaiskulttuurin erityispiirteitä ja tunneälyä osana päiväkotiarkea. Tutkimus on toteutettu kolmessa suomalaisessa päiväkodissa.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-337-064-7

Näytä enemmän
Kirjassa esitellään humanistisessa kulttuurien tutkimuksessa yleisesti käytössä olevia työvälineitä ja tiedon tuottamisen tapoja sekä käydään läpi tutkimusprosessin eri vaiheet.
Sivuston kieli: 
https://oa.finlit.fi/site/books/e/10.21435/tl.274/

Näytä enemmän
Pia Hounin ja Kalle Knaapin toimittama kirja käsittelee Bysantin eli Itä-Rooman valtakunnassa 300-luvulta 1400-luvun puoliväliin kirjoitettua kirjallisuutta ja siihen liittyviä ilmiöitä. Teoksen lähtökohta on tehdä luotauksia Bysantin kirjallisuuteen, ja sitä kautta esitellä erityisesti, mitä suomalaisessa bysanttilaisen kirjallisuuden tutkimuksen maailmassa nykyisin tapahtuu sekä millaisista näkökulmista ja millaisin metodein bysanttilaiskauden aineistoja lähestytään.
Sivuston kieli: 
https://doi.org/10.54743/bts.52

Näytä enemmän