Lokalbibliografier

Fler länkar från menyn Ämnen
Tyvärr hittades inga svenskspråkiga länkar. Motsvarande finska länkar nedan.
Hiitolan pitäjä sijaitsi Karjalassa luovutetulla alueella Laatokan rannikolla. Sivulla on luettelo aluetta koskevasta kirjallisuudesta.
Webbplatsens språk: 
http://www.hiitola.fi/?sivu=kirjallisuus

Visa mera
Junan tuomia Puputin kulmassa -verkkosivusto esittelee Riihimäkeä kaunokirjallisuuden tapahtumapaikkana. Mukaan on valittu otteita 19 kirjailijan teoksista. Tekstien aikajana ulottuu 1890-luvulta 2000-luvulle. Sivuilla käydään läpi myös Riihimäen historiaa 1850-luvulta lähtien.
Webbplatsens språk: 
https://www.riihimaki.fi/ela-ja-voi-hyvin/kirjasto/riihimaki-aineistoa/junan-tuomia-puputin-kulmassa...

Visa mera
Luettelo Kivennapaa käsittelevästä kirjallisuudesta.
Webbplatsens språk: 
http://www.kivennapa.fi/kkirjat.html

Visa mera
Kokkolan kotiseutuaineistosta löytyvät Kokkolaa ja sen ympäristöä koskevaa kirjallisuutta ja viitteitä sisältävät Chydenica-kokoelma sekä Kotiseutumme Kokkola, Erik Henrik Holmin käsikirjoitukset, Annikki Wiirilinnan lehtikirjoituksia Erik Fordell-kokoelma ja Lohtaja-kokoelma.
Webbplatsens språk: 
https://www.kokkola.fi/vapaa-aika/kirjasto/kotiseutuaineisto/

Visa mera
Kurkijoki oli pitäjä luovutetulla alueella Karjalassa. Luettelo Kurkijokea käsittelevästä kirjallisuudesta sisältää monografioita ja tieteellisissä julkaisuissa ilmestyneitä artikkeleita. Lisäksi tietoa julkaisujen saatavuudesta.
Webbplatsens språk: 
http://www.kurkijoki.fi/kirjallisuus/kj_kirj0.html

Visa mera
Pohjoista kirjallisuutta -kokonaisuus sisältää digitoituja pohjois-pohjalaisia teoksia, kuvausta pohjoisen kirjallisuuselämästä sekä tietoa pohjoisista kirjailijoista. Aineistosta suuri osa on historiallista, joukossa on myös kaunokirjallisia teoksia sekä teoksia lapsille. Aineisto on jaoteltu teemoittain.
Webbplatsens språk: 
https://www.ouka.fi/oulu/pohjoista-kirjallisuutta

Visa mera
Porstua on Kokkolan, Seinäjoen ja Vaasan kaupunginkirjasto-maakuntakirjastojen yhteistyön tulos, jonka tarkoituksena on tuoda verkkoon Pohjanmaata koskevaa paikallista aineistoa.
Webbplatsens språk: 
https://www.porstuakirjastot.fi

Visa mera
Riihimäki-aineistoon kuuluvat kokonaisuudet Riihimäki kaunokirjallisuudessa, Kirjoja Riihimäestä, Riihimäkeläiskirjailijoita, Kirjaston vaiheita, Taideteokset kirjastossa, Merkkihenkilöitä Riihimäen paikannimissä.
Webbplatsens språk: 
https://www.riihimaki.fi/ela-ja-voi-hyvin/kirjasto/riihimaki-aineistoa/

Visa mera
Täällä voi tutustua Pornaisten ensimmäisen yleisen kirjaston, Porneesin lainakirjaston kokoelmasta digitoituun kirjavalikoimaan sekä 1920 – 1950-luvuilla otettuihin valokuviin.
Webbplatsens språk: 
https://www.sanapaltti.fi/

Visa mera
Tietokanta muodostuu Tampereen museoiden ja kaupunginarkiston esine- ja kuva-kokoelmista. Kuvatietokannassa on valokuvia Tampereelta ja Pirkanmaalta 1860-luvulta eteenpäin. Esinetietokannassa voi katsella museoiden Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan alueen historiaan, kulttuuriin ja perinteeseen liittyviä esineitä. Kumpaankin tietokantaan on tallennettu vain osa museoiden kokoelmista.
Webbplatsens språk: 
https://siiri.tampere.fi/

Visa mera
Uusikaupunki-kokoelmaan kuuluvat Uusikaupunki-aiheisen kirjallisuuden lisäksi Helmer Winterin kirjastolle lahjoittaman erikoiskokoelman, joka sisältää Vakka-Suomea ja Uuttakaupunkia käsitteleviä teoksia sekä muun muassa Uudenkaupungin rauhansopimuksen. Kotiseutuaineistoa on myös digitoituna.
Webbplatsens språk: 
https://uusikaupunki.fi/fi/uusikaupunki-kokoelma

Visa mera