Christian Cyclopedia on aakkosellinen sanakirja, joka on syntynyt yhdysvaltalaisen Missouri-synodin piirissä. Se jatkaa kirjana ilmestyneiden Lutheran cyclopedia -kirjojen perinnettä (1. p. 1954). Artikkelit käsittelevät kristillistä teologiaa ja kirkkohistoriaa.
Webbplatsens språk: 
http://cyclopedia.lcms.org/

Visa mera
Teologian sanakirja sisältää yli 7000 teologista termiä selityksineen.
Webbplatsens språk: 
http://sanakirja.teol.helsinki.fi/

Visa mera
Teologinen Aikakauskirja on Suomen johtava kaikki teologian ja uskonnontutkimuksen osa-alueet kattava tieteellinen aikakauskirja, jonka päätarkoitus on julkaista suomen- ja ruotsinkielistä teologista tutkimusta.
Webbplatsens språk: 
http://tatt.protsv.fi/

Visa mera
Blogia on 1600-luvun teologiasta ja kirjallisuudesta väitelleen Benjamin Myers kirjoittama. Viimeisin kirjoitus 2019.
Webbplatsens språk: 
http://faith-theology.blogspot.com

Visa mera
Studium Catholicum on roomalaiskatolisen dominikaanijärjestön Helsinkiin v. 1949 perustama kulttuurikeskus, joka jumalanpalvelusten, esitelmä- ja keskustelutilaisuuksien ohella ylläpitää kirjastoa, joka on erikoistunut eri teologian haaroihin. Sivuilla esitellään keskuksen toimintaa ja historiaa.
Webbplatsens språk: 
https://www.studium.fi

Visa mera
Suomalaisten yliopistojen (Helsinki, Joensuu, Åbo akademi) teologisten tiedekuntien yhteistyössä ylläpitämä sivu, jossa esitellään teologisen tutkimuksen tuloksia ja keskustellaan niiden pohjalta.
Webbplatsens språk: 
https://teologia.fi/

Visa mera
Suomen teologisen instituutin tiedotuslehti pdf-muodossa.
Webbplatsens språk: 
https://sti.fi/julkaisut-ja-opetus/kulmakivi-hornstenen/

Visa mera
Kansalliskirjaston digitaalisissa aineistoissa on saatavilla lähes 150 Suomalaisen Teologisen Kirjallisuusseuran julkaisemaa teosta. Seura julkaisee etupäässä systemaattisen ja käytännöllisen teologian alaan kuuluvia tutkimuksia sekä teologisten klassikkojen käännöksiä.
Webbplatsens språk: 
https://digi.kansalliskirjasto.fi/collections?id=581

Visa mera
Kirjan artikkeleissa spiritualiteetin tutkimuksen pääpaino on yksilöllisessä näkökulmassa ja henkilökohtaisesti koetussa ulottuvuudessa uskoon ja elämänkatsomukseen. Spiritualiteettia lähestytään eletyn uskonnon, yhteisöjen sekä kirkkojen toiminnan ja teologian näkökulmista. Tutkimuskohteina ovat esimerkiksi uskonnollinen pukeutuminen ja esineistö, luontosuhde ja ekologisuus, jumalanpalvelusyhteisöt sekä kirkon työ verkossa.
Webbplatsens språk: 
http://hdl.handle.net/10138/340253

Visa mera