10 träffar. Visar 1 - 10 träffar.
Tietoa kotimaisista vihanneksista ja niiden tuottajista. Sivustossa on erikseen kokonaisuus ammattilaisille viljelystä, kaupasta ja ohjeita suurkeittiöille sekä kouluttajille. Yleinen osa sisältää kasvitietoa, keittokirjan, jossa toimii reseptihaku, kuvagallerian kasviksista ja kasvisruuista sekä tietoa ravitsemuksesta ja kasvien ravintoarvoista.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Säilöntäohjeita tuoresurvoksiin, hilloihin, soseisiin, marmeladeihin, hyytelöihin ja mehuihin. Tietoa etikalla, hapattamalla sekä kuivaamalla säilömisestä.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Marttojen säilöntäohjeissa on tietoa etikalla, hapattamalla, sokerin kanssa keittämällä, kuivaamalla tai pakastamalla säilöimisestä.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Säilöntäoppaassa kerrotaan säilöntäastioiden käsittelystä sekä annetaan säilöntäohjeet kuivaamiseen, pakastamiseen, etikkasäilykkeisiin, hyytelöihin, hilloihin sekä mehuihin.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Visa mera
Sokeri.fi kuvaa, miten sokeri syntyy, sokerin kemiaa, sokerin eri lajeja sekä ruoanvalmistusta, leivontaa ja säilöntää sokerilla.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Marttojen tietoa luonnonmarjojen ominaisuuksista, terveysvaikutuksista ja käytöstä ruokavaliossa.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Tietoa sienten käsittelystä ja säilönnästä sekä reseptejä sieniruokien valmistukseen.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Martat kuvailevat ruokasieniä, kertovat, missä niitä kasvaa sekä antavat ohjeita käsittelyyn, säilöntään ja ruoanvalmistukseen.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Palvelussa on monipuolinen reseptivalikoima sekä muuta tietoa ruoanlaitosta, esim. säilöntäohjeita. Sivustossa on myös hyvinvointiosa, jossa kerrotaan monipuolisesta ja terveellisestä ruokavaliosta.
Webbplatsens språk:
Visa mera