Ilgan kansainvälisellä homoseksuaalien, biseksuaalien, transseksuaalien ja interseksuaalien järjestön sivustolla kerrotaan vähemmistöjen asemasta yhteiskunnassa ja laissa eri maissa.
Webbplatsens språk: 
https://ilga.org/

Visa mera
Homo- ja lesbojärjestö Riksförbundet för sexuellt likaberättigande sivuilla uutisia, kysymys- ja vastauspalsta.
Webbplatsens språk: 
https://www.rfsl.se

Visa mera
Väestöliiton julkaisussa tarkastellaan 7–18-vuotiaiden lasten ja nuorten hyvinvointia ja kokemuksia sateenkaariperheessä elämisestä. Tutkimus koostuu haastatteluista ja kyselyvastauksista. Mukana oli yli sata lasta ja nuorta. Vastaavaa tutkimusta ei ole aiemmin Suomessa tehty.
Webbplatsens språk: 
https://www.vaestoliitto.fi/verkkojulkaisut/sateenkaariperheiden-lasten-ja-nuorten-hyvinvointi-ja-ko...

Visa mera
Sateenkaarihistorian sivuilta löytyvät suomalaisen sateenkaarihistorian aikajana, artikkeleita, blogitekstejä ja kirjallisuusvinkkejä. Tarjolla on myös luentoja ja esityksiä sekä työkaluja kirjastoille, arkistoille, museoille ja opettajille.
Webbplatsens språk: 
https://sateenkaarihistoria.fi/

Visa mera
Sanakirjan avulla voi tarkastella sateenkaarihistorian sanastoa ja kielenkäyttöä. Sanakirja on laadittu etsimällä Helsingin Sanomista sanoja ja ilmauksia, joita vuosina 1904–1939 on käytetty homoista, lesboista, transsukupuolisista ja intersukupuolisista ihmisistä.
Webbplatsens språk: 
https://sateenkaarihistoria.fi/hakusanakirja/

Visa mera
Miten poliisi on suhtautunut homoseksuaalien kohtaamiin rikoksiin eri aikoina? Mihin tarvitaan sateenkaaripoliisien yhdistystä? Poliisimuseon verkkonäyttely vastaa muun muassa näihin kysymyksiin. Näyttelyssä kerrotaan homoseksuaalisuuden kriminalisoinnin historiasta, lakimuutoksista sekä rikoksista, joita seksuaalivähemmistöihin kohdistuu. Lisäksi käsitellään poliisin koulutuksessa tapahtuneita muutoksia sekä poliisin ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tasavertaisuutta edistävien järjestöjen välistä yhteistyötä.
Webbplatsens språk: 
https://rikosjarakkaus.poliisimuseo.fi/

Visa mera
Kampanja nostaa esiin urheiluun liittyvät ihmisoikeuskysymykset. Sivuilla on urheilijoiden tarinoita ja tietopaketti, jossa kerrotaan, mitä urheiluseurat, lajiliitot ja muut toimijat voivat tehdä ongelmien korjaamiseksi.
Webbplatsens språk: 
https://alarikourheilua.fi/

Visa mera
Syrjimättömällä kielellä tarkoitetaan sellaista kieltä, joka kunnioittaa kaikkien ihmisarvoa. Opas tarjoaa neuvoja ja välineitä erilaisten ihmisten kohtaamiseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.ksl.fi/julkaisut/syrjimaton-kieli/

Visa mera