13 träffar. Visar 1 - 13 träffar.
Opimuseossa.fi tarjoaa ideoita mediakasvatukseen museoissa. Sivusto kokoaa linkkejä museoiden kulttuuriaineistoihin, verkkonäyttelyihin ja pelillisiin sisältöihin sekä esittelee kokemuksia museoiden, koulujen ja päiväkotien yhteistyöstä mediakasvatuksen parissa.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Opimuseossa.fi:stä löytyy museoita ja näyttelyitä, joihin voi tutustua virtuaalisesti.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Ranskan kansalliskirjaston verkkonäyttelyt tuovat kotiin näyttelyitä laajasti kulttuurin eri aloilta. Englannin kielisessä palvelussa on eri näyttelyitä kuin ranskan kielisessä.
Visa mera
Digimuseossa voi tutustua erikoisnäyttelyihin tai osallistua opastetulle kierrokselle digitaalisessa ympäristössä. Palvelun tavoitteena on kehittää ja edistää kulttuuriperinnön digitaalista tallentamista ja saatavuutta. Osa palveluista on maksullisia.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Verkkonäyttelyssä voi tutustua salapoliisi Hercule Poirot'n sekä hänen luojaansa Agatha Christieen.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Suomen käsityön museon ylläpitämä sivusto tarjoaa tietoa käsityön historiasta ja nykypäivästä. Sivuilla esitellään erilaisia tekniikoita ja niiden taitajia. Käsityön aikoja –kokonaisuus sisältää käsityöaiheisia näyttelyjä, julkaisuja ja tutkimuksia.
Webbplatsens språk:
Visa mera
DigitaltMuseum on verkkopalvelu, joka tarjoaa pääsyn norjalaisten ja ruotsalaisten museoiden kokoelmiin. Aineistoihin voi tutustua esimerkiksi aikajanan, näyttelyiden, kokoelmanostojen ja artikkeleiden avulla.
Visa mera
Pyhä Birgitta (1303–1373) sai uskonnollisia näkyjä tai ilmestyksiä jo nuorena. Yhdessä rippi-isiensä kanssa hän saattoi näkynsä kirjoitettuun muotoon. Näyt tunnetaan nimellä Revelationes celestes. Verkkonäyttely juhlistaa 650 vuotta sitten kuolleen Birgitan merkitystä eurooppalaisessa kulttuurissa aina Suomea myöten.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Digimuseossa on nähtävillä tekstiilitaiteilija, professori Oili Mäen (1925-2011) näyttely. Esillä on taiteilijan kuvakudoksia, täkänöitä, ryijyjä, maalauksia, kangassuunnittelua sekä muita taideteoksia vuosilta 1961-2011.
Visa mera
Verkkonäyttelyssä voi tutustua John Nurmisen Säätiön merikulttuuria esittelevään ympäristötyöhön, kartta- ja taidekokoelmaan sekä tarinoihin niiden takana. Näyttely on tarkoitettu kaikille merellisestä kulttuurista ja Itämeren pelastamisesta kiinnostuneille.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Verkkogalleriassa esitellään valikoituja taideteoksia Turun yliopiston kokoelmista sekä kerrotaan taidekokoelman synnystä ja vaiheista.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Virtuaalinäyttely esittelee klassikkoteoksia ja nykytaidetta Gösta Serlachiuksen taidesäätiön kokoelmista. Näyttelyn on kuratoinut Aura Seikkula.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Digimuseon avoin verkkonäyttely kertoo ensimmäisen maailmansodan dramaattisista tapahtumista Suomenlahdella ja merenpohjaan päätyneistä sota- ja kauppa-aluksista. Näyttely pohjautuu John Nurmisen säätiön julkaisemaan samannimiseen teokseen.
Visa mera