Tunturihaukan silmin -näyttely kuvaa haukan näkökulmasta, miten ilmastonmuutos vaikuttaa Pohjoisen alueen luontoon, elinkeinoihin ja paikallisten elämään. Näyttelystä on tuotettu sekä virtuaalinen että fyysinen näyttely.
Palvelussa voi hakea ja selata saamelaisiin ja saamelaiskulttuuriin liittyviä digitaalisia aineistoja. Aineistot ovat peräisin eri muistiorganisaatioiden kokoelmista ympäri Eurooppaa.
Pohjoismaista kirjallisuutta käsittelevä teos sisältää aritkkeleita ja esseitä, joiden aiheena on mm. Matias Riikosen kirja Iltavahtimestarin kierrokset, Tove Janssonin proosa ja Johannes Heldénin digitaalinen runous.
Euroopan muuttoliikeverkoston (EMN) työstämän monikielisen Maahanmuutto- ja turvapaikkasanaston suomenkielinen laitos sisältää maahanmuuttoon, pakolaisuuteen ja kotouttamiseen liittyviä termejä 22:lla eurooppalaisella kielellä.
DigitaltMuseum on verkkopalvelu, joka tarjoaa pääsyn norjalaisten ja ruotsalaisten museoiden kokoelmiin. Aineistoihin voi tutustua esimerkiksi aikajanan, näyttelyiden, kokoelmanostojen ja artikkeleiden avulla.
Oslon viikinkilaivamuseossa on esillä kolmen hautalöydöksen laivat, Osebergin, Gokstadin ja Tunen viikinkilaivat esineistöineen. Museon sivulla on kuvia ja tietoa laivoista sekä niiden mukana haudatuista esineistä, myös haudoista löytyneistä vainajien jäännöksistä sekä kaivausten historiasta.
Sägenkartan kokoaa yhteen kansanperinnettä ja vanhoja tarinoita ja uskomuksia noidista, vedenhaltijoista, ihmissusista, tietäjistä, hengistä jne. Tarinat ovat peräisin Norjasta, Ruotsista, Suomesta ja Virosta ja niitä on yhteensä yli 10 000.
Vierailuja kauniissa erityyppisissä puutarhoissa ja miljöissä. Norjalainen televisiosarja, jossa on tekstit norjaksi. Ohjelman kauniista puutarhoista pystyy nauttimaan, vaikkei tekstiä ymmärtäisikään.