Sisältää tuhansia oppineiden kirjoituksia kokotekstinä. Aiheita ovat mm. Uusi testamentti ja Vanha testamentti, teologia, uskontososiologia, käytännön teologia, uskontokasvatus, etiikka ja uskonnon historia.
Sivuston kieli: 
https://www.religion-online.org

Näytä enemmän
Uskonnontutkija on uskontotieteeseen ja sen kysymyksiin keskittyvä verkkojulkaisu.
Sivuston kieli: 
https://journal.fi/uskonnontutkija

Näytä enemmän
British Libraryn verkkogallerian näyttelyssä on lähes seitsemänkymmenen pyhän teoksen kuvitetut esittelyt, Qumranin kääröistä lähtien. Listaa voi tutkia kronologisesti, uskonnoittain ja teemoittain. Kahdeksaa loistavaa teosta voi tutkia tarkemmin Turning the Pages -ohjelman avulla. Kirjoja voi lehteillä ja niihin liittyvät kommentit voi lukea tai kuunnella.
Sivuston kieli: 
https://www.bl.uk/sacred-texts

Näytä enemmän
Sivuilla on suomalaista pakanuutta käsitteleviä artikkeleita ja tietoa yhdistyksen toiminnasta.
Sivuston kieli: 
https://www.taivaannaula.org

Näytä enemmän
Teologian sanakirja sisältää yli 7000 teologista termiä selityksineen.
Sivuston kieli: 
http://sanakirja.teol.helsinki.fi/

Näytä enemmän
Encyclopedia mythologica sisältää artikkeleita, kuvia, karttoja ja sukutauluja mytologiasta. Tietoa löytyy monien kansojen myyteistä (atsteekkien, kelttien, kiinalaisten, egyptiläisten, etruskien, kreikkalaisten, haitilaisten, hindujen, japanilaisten, latvialaisten, majojen, mesopotamialaisten, intiaanien, persialaisten, pohjoismaiden, polyneesialaisten ja roomalaisten). Sivuilta voi etsiä tietoa selailemalla kansojen mukaista hakemistoa tai hakulauseella. Artikkelit ovat eri kirjoittajien tietokantaan lähettämiä ja ne arvioidaan ennen julkaisemista.
Sivuston kieli: 
https://pantheon.org/

Näytä enemmän
Kirkkovuosikalenteri sisältää joka sunnuntaille, kirkovuoden pyhäpäiville ja jaksoille historiallisen johdannon sekä sille määrätyt raamattutekstit, rukoukset ja virsisuositukset.
Sivuston kieli: 
https://www.kirkkovuosikalenteri.fi/

Näytä enemmän